Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Пети магазин на Lidl вече посреща клиенти в столичния квартал „Люлин“


d:istinkt


Пети магазин на Lidl вече посреща клиенти в столичния квартал „Люлин“

Лидл България откри петия си магазин в най-големия столичен квартал „Люлин“ само месец, след като там заработи и първия за 2024 г. обект от веригата. На ул. „Добринова скала“ 2 клиентите ще разполагат с удобството да пазаруват в просторна и модерна търговска зала от близо 1400 м2, като за пълния им комфорт и спокойствие са осигурени и 135 паркоместа. 

Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лева. Оборудван e по най-новите съвременни технологични и екологични стандарти и е снабден с LED осветление. Предстои да бъдат монтирани фотоволтаични системи. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия и допринасят за по-качественото обслужване на клиентите. 

Обектът разполага с шест каси на самообслужване и с автомат за обратно приемане на пластмасови бутилки и кенове. Клиентите ще открият и специални контейнери за капачки в подкрепа на фондация „Капачки за бъдеще“.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С отварянето на нови обекти на топ локации в цялата страна, както и с иновативния си подход и бизнес модел, смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за качествено и умно пазаруване на своите клиенти и през 2024 година. 

Обратно към всички новини от агенциите