Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

В Бургас отвори врати 127-ят магазин на Lidl за България


d:istinkt


В Бургас отвори врати 127-ят магазин на Lidl за България

127-ят магазин на Лидл България отвори врати в град Бургас. В морския квартал ж.к. „Изгрев“ в бл. 207 клиентите ще имат на разположение удобна и широка 1286 м2 търговска зала, както и паркинг със 115 места. 

Инвестицията в новия обект е за 4 млн. лв. Той е оборудван по най-съвременни технологични и екологични стандарти и е снабден с LED осветление. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия на обекта и допринасят за по-качественото обслужване на клиентите. 

За по-голямо удобство на клиентите магазинът разполага с шест каси на самообслужване. В него бургазлии ще открият също автомат за обратно приемане на пластмасови бутилки и кенове, както и специални контейнери за капачки в подкрепа на фондация „Капачки за бъдеще“.

По традиция в деня на откриването всички посетители на Lidl са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С отварянето на нови обекти на топ локации в цялата страна, както и с иновативния си подход и бизнес модел, смарт дискаунтърът ще продължи да осигурява още повече възможности за качествено и умно пазаруване на своите клиенти и през 2024 година. 

 

Обратно към всички новини от агенциите