Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Клубът на милионерите" – история за бързия успех, предателството и справедливостта по FilmBox+


M3 Communications Group, Inc.


„Клубът на милионерите" – история за бързия успех, предателството и справедливостта по FilmBox+

 FilmBox+ ще отведе зрителите на вълнуващо пътешествие в света на амбициите, богатството, предателството и високите залози с криминалната драма „Клубът на милионерите". Историята на филма е по действителен случай и се развива в Лос Анджелис в началото на 80-те години, когато компания от млади предприемачи създават схема за бързо забогатяване чрез измами. Начело на групировката е Джоузеф Хенри Гумски (известен още като „Джо Хънт"), в чиято роля влиза популярният актьор Ансел Елгорт. Във филма се отличават и имената на актьорите Ема Робърст и Кевин Спейси, а целия интересен сюжет може да бъде проследен по всяко време в стрийминг платформата.

 

„Клубът на милионерите" представя събития от действителността, предлагайки на зрителите поглед към живота на хора, погълнати от амбиция, алчност и готови да стигнат до крайности в преследването на успеха. Със своята комбинация от неочаквани обрати, интересни персонажи и изследване на морални дилеми, филмът е задължителен за гледане. Последствията от забогатяването им ще са непредвидими не само за тях, но и за околните. Дали наистина целта оправдава средствата и какъв ще бъде изходът за всеки един от тях, зрителите могат да проследят в стрийминг платформата FilmBox+.


„Клубът на милионерите" е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино" и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите