Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

GISSEN в международната изложба „Когато водите се оттеглят“ в Бурса


PReporters


GISSEN в международната изложба „Когато водите се оттеглят“ в Бурса

Живко Тенев – GISSEN участва в Международна изложба на карикатурата в Бурса, организирана от Обществото на анадолските карикатуристи. Проявата ще бъде част от 21-я симпозиум за качество и успех, който ще се проведе в Бурса на 9 май 2024 г. Темата на изложбата е „Когато водите се оттеглят“, сподели артистът.

Множество фактори, които намаляват инерцията към устойчивост на икономическия растеж и повишаване на социалното благосъстояние, не изчезват от нашия дневен ред. Борбите за власт, които нарушават стабилния и последователен растеж на световната икономика, не позволяват на пазарите да се успокоят; ние също получаваме своя дял. Няма време за губене, за да усетите загубата на природни ресурси. Трябва да продължим живота, като предприемем правилните стъпки в указаната от науката посока, разпознаваме проблемите в цялата им реалност. 

Неотложните и общи проблеми, пред които е изправена Земята, стоят като черен списък, чакащ да бъде решен пред всички страни. Животът е почти като приливи и отливи, водите се покачват и отдръпват, споделя артистът. 

Започва се от една метафора, за да разшири значението; Трябва да се срещнем с цел по-добър живот в основната атмосфера на „When the Waters Recedes“. Докато водите се покачват, ние се опитваме да се адаптираме към променящата се среда; и когато водите се отдръпнаха, преживяваме изграждането на по-устойчив живот чрез изграждане на мостове между миналото и бъдещето, разкрити от дълбоки останки, това е смисълът, останалото е изразено в произведенията на карикатуристите от различни страни на света, участващи в изложбата.

Обратно към всички новини от агенциите