Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Зрителите на FilmBox Stars ще се впуснат в романтично бягство с комедията „Да (всъщност, не)“ този петък


M3 Communications Group, Inc.


Зрителите на FilmBox Stars ще се впуснат в романтично бягство с комедията  „Да (всъщност, не)“ този петък

Програмата на FilmBox Stars предлага богато портфолио от романтични филми през месеца на любовта. Като част от нея, филмът „Да (всъщност, не)“ ще очарова и развесели зрителите този петък точно в 17:40 ч. Романтичната комедия е с участието на талантливата Денис Ричардс, която влиза в ролята на Лорън – разведена организаторка на сватби, която неочаквано се влюбва в бъдещ младоженец, изигран от Дийн Кейн.


Лорън Крандел работи в сватбената агенция на уважаваната Дженифър (Джесика Уолтър). Тя все обещава да я повиши, но вместо това си присвоява всяка нейна заслуга. Въпреки усилията на Лорън, пред нея се оказва още по-голямо предизвикателство. Тя трябва да организира най-голямата свабта на годината. Всичко още повече се обърква, когато се запознава с бъдещия младоженец Ник (Дийн Кейн). Как Лорън ще спаси кариерата без да наранява чувствата си, зрителите могат да разберат тази неделя в 17:40 ч. по FilmBox Stars.


 
„Да (всъщност, не)“ е забавно и приятно пътуване през предизвикателствата на любовта, кариерата и личностното развитие. Играта на чаровната Денис Ричардс пресъздава историята на Лорън и прави филма истински интересен, обещавайки една вечер, изпълнена със смях и романтика.
 

„Да (всъщност, не)“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите