Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

M3 Communications Group, Inc. стана член №300 на Френско-българската търговска и индустриална камара


M3 Communications Group, Inc.


M3 Communications Group, Inc. стана член №300 на Френско-българската търговска и индустриална камара

Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) вече наброява внушителните 300 члена. Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. стана юбилейния член №300 на камарата. Сертификатът за членство бе официално връчен на изпълнителния директор на компанията Максим Бехар от Стефан Делайе, председател на ФБТИК, и в присъствието на Мария Габриел, вицепрезидент и министър на външните работи на РБългария. Това се случи на първия прием за 2024 г., организиран в Резиденцията на Франция, под патронажа на Н. Пр. Жоел Мейер, Посланик на Франция. На събитието присъстваха и десетки различни представители на френско-българската бизнес общност, парламента и дипломацията.

„Щастливи сме, че отпразнувахме заедно приемането на нашия член номер 300. Това е една компания, която дължи всичко на нейния създател и ръководител – господин Максим Бехар. Той е публична личност, предприемач от най-висок ранг, уважаван в своята професия като един от най-добрите експерти. Неговата компания е една от успешните „success stories“ на България, с 30 годишен опит, над 300 значими клиенти и 7000 реализирани проекта!“, каза Стефан Делайе, председател на ФБТИК.

„За M3 Communications Group, Inc. е голяма чест и привилегия да бъде официално приета като член №300 във Френско-българската търговска и индустриална камара, особено сега, в годината на нашата 30-годишнина. Компанията ни винаги е имала специална връзка с френския бизнес в България, като доказателство за това е, че най-дългогодишният клиент в нашето портфолио е именно френска компания, с която си партнираме вече над 20 години! И така... член №300 в началото на нашата 30-годишнина – страхотен старт на годината!“, коментира Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

Тази година M3 Communications Group, Inc., празнува своята 30-годишнина. По този повод водещата PR компания и партньор на световната PR корпорация Hill & Knowlton планира да изненада с нови и интересни комуникационни проекти и кампании през 2024 г. Те ще бъдат насочени както към въвеждането на уникални за българския пазар услуги, така и към повишаване на образователното ниво у нас в PR сферата чрез стартиране на практически проекти с университети.

Повече за компанията, проектите и услугите на M3 Communications Group, Inc. можете да научите на m3bg.com. От основаването на най-престижните PR награди в България – BAPRA Bright Awards, компанията традиционно присъства в топ 3 най-добрите PR агенции и досега е била носител на първо място три пъти – през 2011, 2016 и 2018 г., а на среброто два пъти – 2021 и 2023 г. Освен това, M3 Communications Group, Inc. е носител на отличието „Най-добра PR компания в света“ според The Stevie Awards и бе избрана за „Най-препоръчвана PR агенция в Европа“ за 2021 и 2023 г. от PRWeek.

Обратно към всички новини от агенциите