Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нова възможност за плащане на данъци и такси в Минерални бани


PR Sales


Нова възможност за плащане на данъци и такси в Минерални бани

Нова възможност за плащане на местни данъци и такси е създадена в община Минерални бани, благодарение на съдействието на кмета Мюмюн Искендер. Това информира началникът на Данъчната служба в общината Стойчо Запрянов. Заплащането на местните данъци и такси към община Минерални бани вече може да става през  EasyPay и ePay.bg. 

Община Минерални бани улеснява плащането на местни данъци и такси, като включва възможността за превод на каса на EasyPay или онлайн чрез ePay.bg. Всички собственици на недвижимо или движимо имущество могат да се възползват от широката мрежа от над 3300 каси на EasyPay в цялата страна. За плащане на каса е необходимо само ЕГН за физически лица и ЕИК за юридически, а през ePay.bg – и партиден номер. 

И при двата метода на плащане се запазва предвидената до края на месец април отстъпка от 5%, освен това таксата за превода е възможно най-ниската – минимум 1 лев, максимум 5 лева върху цялата дължима сума за една година. Също така, при платен данък МПС през EasyPay и ePay.bg, колата може да отиде на преглед веднага, защото плащанията се отразяват незабавно. Двете компании предлагат плащане на местни данъци и такси към всички общини в страната, като от ePay.bg се използва и от голям брой чужденци, които притежават собственост в България.

Обратно към всички новини от агенциите