Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Истинската история на модната икона Коко Шанел ще завладее зрителите на FilmBox този четвъртък


M3 Communications Group, Inc.


Истинската история на модната икона Коко Шанел ще завладее зрителите на FilmBox този четвъртък

FilmBox Extra поставя началото на месеца на любовта с една не толкова романтична, но със сигурност въздействаща история с филма „Коко преди Шанел“. Точно днес в 20:10 ч. биографичната драма, режисирана от Ан Фонтейн ще потопи зрителите в света на модата и ще разкаже истинската история на Габриел Шанел, позната на света като Коко Шанел.


Коко преди Шанел“ връща зрителите в началото на 20-ти век, запознавайки ги с непокорната и различна Габриел. Всичко започва в сиропиталище в сърцето на Франция, където тя е оставена да живее със сестра си. Там, малкото момиче се научава да шие, а впоследствие започва първата си работа като скромна шивачка, която прави подгъви в задната стая на провинциална шивачница. Водена от стремежа си към свобода и страст към модата, тя тръгва по пътя от бедността до лукса, а цялото ѝ интересно и изпълнено с вълнение преживяване може да бъде проследено днес в 20:10 ч. по FilmBox Extra.
 


В ролята на Коко Шанел влиза талантливата актриса Одре Тоту. Един от продуцентите Саймън Арнал споделя, че нейната грация и актьорска игра перфектно допълват образа на модната икона. Интересен факт е, че Одре е фен на Шанел още от малка. Една от главните причини да отиде на кастинг за ролята е, че се трогва от нестандартната ѝ житейска история. С внушаващата си игра Одре е номинирана за водеща женска роля на наградите „БАФТА“, както и за най-добра актриса на „Сезар“. Продукцията се отличава и с „Оскар“ за най-добри костюми.
 

Коко преди Шанел“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите