Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Дуейн Джонсън и Флорънс Пю в покачваща адреналина комедия тази събота по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


Дуейн Джонсън и Флорънс Пю в покачваща адреналина комедия тази събота по FilmBox Extra

Тази събота FilmBox Extra е подготвил перфектния филм за всички фенове на спорта, кеча и легендата Дуейн „Скалата“ Джонсън. Комедията „Семейни кютеци“, режисирана от Стивън Мърчант, ще забавлява зрителите, докато разказва историята на суперзвездата на WWE – Пейдж.

„Семейни кютеци“ навлиза в динамичния и изпълнен с адреналин свят на професионалния кеч и разкрива завладяващата истинска история на Сарая-Джейд Бевис, по-известна като Пейдж. Нейният баща Рики (Ник Фрост) е гангстер със съмнително минало и заедно със съпругата си Джулия (Лина Хийди) учат двете им деца – Пейдж и Зак (Флорънс Пю и Джак Лоудън) как да изкарват прехраната си, участвайки в малки кеч турнири на местно ниво в Лондон. Но щом Пейдж и Зак получават възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, една обща семейна мечта се превръща в потенциална възможност за огромен успех и всички се хвърлят стремглаво към нея. Тази битка обаче се оказва много по-сериозна и поставя отношенията помежду им на на сериозно изпитание.

Отвъд изпълнените с екшън сцени, „Семейни кютеци“ се впуска в емоционалното пътуване на Пейдж, докато тя се ориентира в предизвикателната индустрия, бори се със собствената си идентичност и открива истинското значение на семейството. Завладяващото представяне на героинята Пейдж от страна на Флорънс Пю получава положителни коментари от критиците. Участието на Дуейн Джонсън внася хумор и прави филма задължителен за гледане. „Семейни кютеци“ може да бъде гледан тази събота от 22:00 по FilmBox Extra.

„Семейни кютеци“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите