Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Изгубени във Флоренция“ ще отведе зрителите на FilmBox на романтично пътешествие


M3 Communications Group, Inc.


„Изгубени във Флоренция“ ще отведе зрителите на FilmBox на романтично пътешествие

Зрителите на FilmBox ще се впуснат в едно романтично пътешествие из малките и очарователни улички на Флоренция тази събота от 22:00 по FilmBox. „Изгубени във Флоренция“ ще развълнува със спиращи дъха гледки от Флоренция и приключенската история на един американец там.

Филмът е режисиран от Еван Опенхаймер и проследява историята на Ерик (Брет Далтън), който след преживяна лична трагедия решава да остави всичко зад гърба си и да замине за Италия при братовчедка си Анна (Стана Катич). Във Флоренция се запознава с красиво момиче и се увлича по спорта калчо сторико (calcio storico), уникален за района. С елементи на футбол, ръгби и борба, спортът привлича вниманието на Ерик, но по-късно разбира, че трябва да положи доста усилия да убеди отбора и треньора, че в спорта няма националност. Как Ерик намира приятелство, любов и чувство за цел в магичния град зрителите могат да разберат тази събота от 22:00 по FilmBox.
 

„Изгубени във Флоренция“ разглежда темите за себепознанието, културата, новите преживявания и любовта. Флорeнция се превръща в нещо повече от фон на историята – градът става герой сам по себе си, карайки зрителите да се влюбят в италианските исторически улици, емблематични забележителности и живописни пейзажи.

„Изгубени във Флоренция“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите