Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Актьорът Александър Алексиев разказва за щедростта в междуличностните отношения


d:istinkt


Актьорът Александър Алексиев разказва за щедростта в междуличностните отношения

Актьорът, продуцентът и бащата Александър Алексиев е първият специален гост в онлайн инициативата Е-академия, а темата, която ще разгледа е за щедростта в междуличностните отношения. Алексиев ще сподели личната си гледна точка, ще даде примери от своя живот и ще отговори на редица въпроси, зададени от аудиторията. Вдъхновяващата среща ще се проведе на 25 януари (четвъртък) от 17:30 часа. Всеки желаещ да се включи може да го направи като заяви своето безплатно участие тук.

“Смятам, че е изключително важно да учим децата си на емпатия, на филантропия, на това да правят добро, да споделят и да бъдат щедри в отношенията си с другите - познати или непознати, да бъдат хора. Това са качества, които трябва да се възпитават от ранна детска възраст не чрез думи, а чрез действия и с лични примери.”, коментира актьорът. 

Александър Алексиев завършва средното и висшето си образование в Съединените американски щати. Участва в редица театрални и филмови проекти както в чужбина, така и в България. Той умело съчетава професионалните си творческите проекти с предприемачеството и човечността. Алексиев подкрепя множество каузи в различни сектори, включително и в образованието. През 2022 г. печели две знакови награди - Голямата награда в „Човек на годината“, а „Дарик“ го отличава с награда в категорията „Добротворци“ на инициативата „Мъж на годината“.

Онлайн инициативата на издателство Клет България - Е-академия, предизвиква силен интересен и положителна обратна връзка от участниците. В настоящия четвърти сезон до момента са се включили близо 1300 души от цялата страна. Целта на срещите е да обогатят преподавателите в България както професионално, така и емоционално, свързвайки ги с различни известни личности, лидери на мнение и специалисти, които да споделят своя опит и гледна точка по конкретна тема. Инициативата е успешно проведена 24 пъти, а сред най-вдъхновяващите гости, взели участие са: Койна Русева, Теодора Духовникова, Мадлен Алгафари, Георги Господинов и други. 

Обратно към всички новини от агенциите