Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Месру Мюмюн оглави ДПС в Черноочене


PReporters


Месру Мюмюн оглави ДПС в Черноочене

Инж. Месру Мюмюн бе избран за общински лидер на ДПС в Черноочене. Това стана по време на провелия се 11-ти форум на ДПС в Родопската община. В конференцията взеха участие 122-ма делегати, излъчени от местните структури. Инж. Месру Мюмюн бе единственият кандидат за ръководната длъжност.

Партийната структура в община Черноочене е пример за синхронна работа между местната и политическата власт, заяви в свое изказване новият лидер на ДПС в общината. Досегашният председател на Общинския съвет на ДПС в Черноочене Бедри Газиюмер направи обстоен анализ за досегашната работа на общинската организация. Той подчерта, че оставя местните съвети в стабилно състояние и пожела успех на новото ръководство.

Кметът на община Черноочене инж. Айджан Ахмед заяви в изказването си, че през годините общинската организация се е утвърдила като бастион в бастиона на ДПС. Той отбеляза, че на местните избори в общината са постигнати впечатляващи резултати, а сега остава да се работи за оправдаване доверието на хората за да бъде трайно запазено.

Обратно към всички новини от агенциите