Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Кейт Бланшет ще очарова с брилянта игра в съвременния филм „Къде си, Бернадет“ този уикенд по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


Кейт Бланшет ще очарова с брилянта игра в съвременния филм „Къде си, Бернадет“ този уикенд по FilmBox Extra

Вълнуващата кино продукция е базирана на едноименния бестселър на Мария Семпъл

Зрителите на FilmBox Extra ще се забавляват с комедийната драма „Къде си, Бернадет“ този петък. Интересната история за майка, която мистериозно изчезва точно преди семейно пътуване, ще събере всички пред малкия екран точно в 22:45 ч. по FilmBox Extra. А кинофеновете, които искат да гледат филма по друго, удобно за тях време, могат винаги да го направят в стрийминг платформата FilmBox+.

Базиран на бестселъра на Мария Семпъл, „Къде си, Бернадет“ разказва за Бернадет Фокс, майка, съпруга и блестяща архитектка, която изведнъж изчезва, оставяйки на пръв поглед перфектното си семейство. Оказва се, че тя се впуска в ново приключение след години на жертви в името на семейството си. 15-годишната ѝ дъщеря Бий е решена да открие причината зад бягството на майка си и се впуска в пътешествие със забавни моменти и неочаквани обрати. Какви дълго пазени тайни открива Бий за Бернадет, зрителите могат да разберат тази събота от 22:45 ч. по FilmBox Extra.
 

Режисиран от прочутия Ричард Линклейтър, „Къде си, Бернадет“ обещава да завладее публиката с уникалния си сюжет, който разглежда темите за идентичността, семейните взаимоотношения и предизвикателствата в съвременния живот. Начело с несравнимата Кейт Бланшет в главната роля, носителка на три награди „Оскар“ и три „Златен глобус“, филмът е задължителен за гледане.

„Къде си, Бернадет“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички попълнения в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите