Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Изобретението на Хюго“ – филмът с 5 награди „Оскар“ тази събота по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


„Изобретението на Хюго“ – филмът с 5 награди „Оскар“ тази събота по FilmBox Extra

Продукцията е създадена по едноименния роман на Брайън Селзник

FilmBox Extra ще развълнува своите зрители с перфектния филм за цялото семейство – „Изобретението на Хюго“, тази събота от 22:00 ч.  Вълнуващата продукция по каналите на FilmBox Extra разказва една магична история, режисирана от известния Мартин Скорсезе.


В „Изобретението на Хюго“ Скорсезе връща зрителите назад във времето през 30-те години на 20-ти век, където сред стените на парижка железопътна гара живее 12-годишен сирак – Хюго Кабрет, изигран от Ейса Бътърфийлд. Единственият му спомен за покойния му баща е тайнствен механизъм за изобретение, който ги свързва. В последствие механизмът задейства верижна реакция от събития, които променят целия живот на момчето. Поредицата от магични моменти и интересни сцени може да бъде проследена тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra.

Филмът „Изобретението на Хюго“ е създаден по едноименния роман на Брайън Селзник, а сценарист е Джон Логан – създател на емблематичните продукции „Гладиатор“ и „Авиаторът“. Комбинацията между режисурата на Скорезе, сценарият от Логан и изпълненията на звездния актьорски състав, включващ Ейса Бътърфийлд, Клоуи Грейс Морец, Бен Кингсли и Саша Барън Коен, създават едно истински вълнуващо преживяване за зрителите от всички възрасти. Продукцията се отличава с 11 номинации за награди „Оскар“, от които 5 спечелени в категориите за операторско майсторство, сценография, звук, звуков монтаж и визуални ефекти.


„Изобретението на Хюго“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички попълнения в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг платформата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите