Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Коледната магия завладява стрийминг платформата FilmBox+


M3 Communications Group, Inc.


Коледната магия завладява стрийминг платформата FilmBox+

Романтичният филм „Коледна целувка“ ще разкаже вълнуваща история за една целувка, която променя всичко

Зрителите на FilmBox+ ще имат възможността да се потопят в коледния дух точно преди празниците с филма „Коледна целувка“. Интересната продукция, режисирана от Джон Стимпсън, ще омагьоса аудиторията с вълшебна и романтична история, която предава очарованието на коледния сезон. „Коледна целувка“, както и още вълнуващи коледни филми могат да бъдат гледани във FilmBox+.

„Коледна целувка“ разказва историята на Уенди Уолтън, която е амбициозна интериорна дизайнерка, но и асистентка на безсърдечна шефка – Присила. Животът на Уенди претърпява неочакван обрат след като импулсивно целува красив непознат – Адам, докато са заседнали заедно в асансьора. Тя не спира да мисли за него, докато един ден не го среща. За нейно нещастие научава, че той всъщност е гаджето на шефката ѝ. Празниците наближават, а отношенията между Уенди и красивия бизнесмен се усложняват. Присила разбира какво се случва и е уверена, че иска да спечели Адам обратно. Последвалите ситуации създават увлекателна история, която ще развълнува всички любители на романтиката. Какво ще бъде развитието от този любовен триъгълник, зрителите могат да разберат в стрийминг платформата FilmBox+.
 

„Коледна целувка“ пресъздава празничното настроение и завладява с интересна любовна история, започваща с целувка, която променя всичко. Това е идеалният филм, който ще накара цялото семейство да се събере пред екрана и да се наслади на стоплящи сърцето моменти.

„Коледна целувка“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички попълнения в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите