Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Потребителите ще похарчат средно над 2500 лева за коледен шопинг. FOREO представя своя наръчник за коледни подаръци


M3 Communications Group, Inc.


Потребителите ще похарчат средно над 2500 лева за коледен шопинг. FOREO представя своя наръчник за коледни подаръци

Според проучването на Deloitte разходите за празничен шопинг тази година ще надминат нивата отпреди пандемията за първи път. Потребителите се очаква да похарчат средно малко повече от $1600 (2860 лева). Общият брой закупени подаръци ще бъде много по-малък, отколкото в предишни години. Ако през 2019 г., сумата стигаше средно за 15 подаръка, тази година купувачите очакват да получат наполовина по-малко за приблизително същите пари. Затова купувачите сега са и по-внимателни в инвестициите и избора.

Традиционно козметиката и beauty-tech продуктите са едни от най-търсените за коледен подарък. Когато става дума за най-добрите идеи за коледни изненади, шведският skin-tech бранд FOREO вече е подготвил своя коледен гид за перфектните подаръци. Той включва най-добрите козметични съкровища на бранда за зима, изпълнена с блясък, лукс и наслада.

FOREO BEAR 2
BEAR 2 е най-новата иновация от шведския лидер за грижа за кожата FOREO. Това е устройство с микроток и T-Sonic пулсации, предназначено за неинвазивен лифтинг на лицето, осигурявайки ви изваяно и тонизирано лице, както никога досега.

Подгответе се за празничния сезон и гала вечери на свещи с FOREO BEAR 2. От T-Sonic масажите „Шиацу“ и „Рефлексология“, до микротоковите процедури като нежната „V-образна йога“ и „Кардио за лице“, този уред ще сбъдне всяка ваша мечта за подмладена кожа! Използвайте го в комбинация с новия серум FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 за истинско луксозното изживяване.

FOREO PEACH 2 
Какво ще кажете, ако подаръкът ви под елхата е най-доброто решение за гладка и обезкосмена кожа? FOREO идва на помощ с новия FOREO PEACH 2 – революционно IPL (интензивна пулсираща светлина) устройство за трайно обезкосмяване у дома. Преоткрийте безупречната и безболезнена епилация с FOREO PEACH 2! Изработен от ултрахигиеничен, супергъвкав силикон, този променящ правилата на играта уред разполага с иновативна интегрирана система за охлаждане, която осигурява безболезнено и комфортно обезкосмяване. Използвайте заедно с FOREO PEACH Cooling Prep Gel за копринено гладка кожа!

FOREO UFO 3 
За онези моменти, в които релаксирате с ягоди и шампанско преди празничната суматоха, защо да не се поглезите и с изключително разкрасяващо домашно СПА преживяване в стил Барби? FOREO UFO 3 е новото козметично технологично устройство, обичано от знаменитости по целия свят, което революцинно подобрява ефекта от маските за лице и увеличава ползите им. Пригответе се за суперхидратирана и сияйна кожа, готова да се справи със зимния студ и натоварения график с празнични събирания! 

Със своята нежна термотерапия, ободряваща криотерапия, релаксиращи T-Sonic пулсации и пълноспектърни LED светлини, отговарящи на всички нужди на кожата ви, UFO 3 гарантира уникални резултати с антиейджинг ефект. Тази Коледа си подарете суперпакета с FOREO UFO 3, който включва новата маска за лице FOREO Glow Addict от колекцията Advanced Collection 2.0 за допълнителен блясък. 

FOREO LUNA 4 и LUNA 4 MEN  
Търсите емблематичен подарък на FOREO за цялостна шведска грижа? Не търсете повече и се насладете на най-новото поколение и най-продаваната звезда на марката: FOREO LUNA 4! В края на деня се оставете да бъдете обгрижени от този уникален уред за почистване на лицето, изработен от изключително мек и хигиеничен силикон, с ефективни T-Sonic пулсации за цялостно почистване и ревитализиращ масаж. Това първокласно устройство несъмнено ще бъде перфектният подарък. Предлага се и в мъжки вариант, пригоден специално за грижа за мъжкото лице и брада: FOREO LUNA 4 MEN. 

FAQ Swiss – FAQ 201 & FAQ 202
Ако тази Коледа копнеете за наистина уникален подарък или търсите подарък за някой наистина специален човек, не търсете повече, FAQ 201 и FAQ 202 са тук! Това е ултралуксозната и футуристична LED маска за лице. Ефектите и ползите, които предлага тази иновативна маска са несравними, благодарение на LED светлината с близко инфрачервено излъчване (NIR). Създадена от невероятно мек силикон с 600 светлинни репликатора, FAQ 202 ревитализира, стяга и подмладява лицето, като ще ви накара да блестите като звезда.

Луксозните предложения за грижа за кожата от FOREO за Коледа 2023 г. са налични на www.foreo.com и в Notino и Douglas.

За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram. 

Обратно към всички новини от агенциите