Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Комедията „Коледното гадже на татко“ ще пренесе коледния дух на малкия екран този петък по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


Комедията „Коледното гадже на татко“ ще пренесе коледния дух на малкия екран този петък по FilmBox Extra

Филмът ще разкаже нестандартната история на дъщеря, търсеща половинка на баща си по време на празниците

Зрителите на FilmBox Extra ще се потопят в коледната атмосфера с комедията „Коледното гадже на татко“ този петък. Интересната история на дъщеря, която търси половинка на баща си по празниците ще доведе коледното настроение в дома ви точно в 20:30 ч. по FilmBox Extra. А зрителите, които предпочитат да гледат филма по друго, удобно за тях време, могат винаги да го направят в стрийминг платформата FilmBox+.

„Коледното гадже на татко“ разказва приключенията на Дейвид и Джулс Еванс, чиито сложни взаимоотношения не се различават много от тези на повечето бащи и техните шестнадесетгодишни дъщери. Докато той желае да участва активно в живота ѝ, тийнейджърката желае лично пространство. Дейвид иска да я разбере, а тя отказва да общува с него. Това, което успява да затопли отношенията им, обаче, е преодоляването на смъртта на майката на Джулс, която загива внезапно в автомобилна катастрофа. Двамата се опитват да се справят с тази загуба по свой собствен начин, докато един ден Джулс не решава да вземе нещата в свои ръце. Създавайки профили на Дейвид в онлайн платформи за запознанства, тийнейджърката е твърдо решена да намери половинка на баща си, а за себе си – някого, с когото да общува пълноценно.
 

Тази по-различна коледна комедия, режисирана от Мик Дейвис, ще накара зрителите да се забавляват искрено. Остроумният диалог, очарователните актьори и стоплящите сърцето моменти в продукцията ще очароват дори най-големите критици на коледните филми. Дали кандидатките за сърцето на Дейвид ще отговорят на неговите очаквания, а и тези на дъщеря му Джулс, зрителите ще могат да разберат на 15 декември от 20:30 ч. по FilmBox Extra.

„Коледното гадже на татко“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички попълнения в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг платформата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите