Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нов модерен Lidl магазин отвори врати в Добрич


d:istinkt


Нов модерен Lidl магазин отвори врати в Добрич

Lidl откри нов модерен магазин в град Добрич, който се намира на бул. „25 септември” 70. Това е вторият обект на веригата в града и 123-ят за страната. С отварянето му Lidl дава възможност на повече потребители да се възползват от умния начин на пазаруване във всяко едно отношение - от подредбата на продуктите в залата и предварително подбрания асортимент, които пестят време и правят пазаруването още по-приятно и удобно, през оптималното съотношение качество-цена, до използването на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти за строителство.  

 

Новият магазин е разположен в рамките на ритейл парк, който разполага с 340 паркоместа с осигурени удобства за клиентите. Обекът разполага с просторна търговска зала, разположена на 1400 м2. Както и останалите обекти на веригата, и този впечатлява с модерен облик, съвременно оборудване, LED осветление с висока енергийна ефективност и електронни ценови табели. 

 

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

 

През цялата 2023 г. компанията продължи устойчивото разрастване на търговската си мрежа, като откри осем магазина и стъпи в три нови населени места, сред които Карлово, Слънчев бряг и Елин Пелин. Lidl разшири и складовата си база в село Равно поле, с което допринесе за още по-ефективни и оптимизирани процеси, в полза както на доставчиците, така и на клиентите на веригата.

Обратно към всички новини от агенциите