Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Коледа на хармана организират в община Харманли


PReporters


Коледа на хармана организират в община Харманли

На 16 декември от 10:00 часа Община Харманли ви кани в парк „Димана Данева“ на второто издание на „Коледа на Хармана“, със специалното участие на шеф Ангел Ангелов. С наближаването на Коледа все повече копнеем за уютната домашна атмосфера и най-вече за домашно приготвените вкусотии. 

Заповядайте на Коледният базар, където ще ви очакват ръчно изработени коледни декорации, кулинарни вкусотии и много изненади. Ученици, музикални певчески групи и народни състави от Харманли ще се погрижат за празничното настроение. Община Харманли организира кулинарен конкурс „ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА“, вдъхновен от коледните празници. В него могат да се включат всички любители на кулинарното изкуство. 

В деня на събитието участниците трябва предварително да донесат готовите ястия между 9:30 и 10:30 часа на „Празничната трапеза“ в парк „Димана Данева“. Откриването на конкурса ще бъде от 11:00 часа, когато компетентно жури ще оцени най-вкусните и интересни ястия. Освен вкусови данни, ще се търсят и най-атрактивно поднесените традиционни изделия. Oтличените ще получат награди, а след края на конкурса всички участници и гости ще могат да дегустират кулинарните творения. Заповядайте на второто издание на „Коледа на Хармана“. Обещаваме ви много настроение, изненади, награди и дегустации. Усмивките и доброто настроение са задължителни! 

Обратно към всички новини от агенциите