Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

BTL Industries за пореден път отличена с престижната награда TRUE LEADERS и е финалист в конкурса „Фабрика на годината“


M3 Communications Group, Inc.


BTL Industries за пореден път отличена с престижната награда TRUE LEADERS и е финалист в конкурса „Фабрика на годината“

Пловдивският производител бележи ръст както в приходите си, така и в броя на своите служители, като продължава активно да въвежда технологични иновации

BTL Industries, световният лидер в производството на електронна медицинска апаратура, за пореден път получи престижната награда „True Leaders“ от ICAP CRIF, както и се нареди сред финалистите в конкурса „Фабрика на годината“ на „Капитал“. Наградите са признание за високите стандарти, успешните резултати и визионерството на компанията. 

„True Leaders” се провежда за единадесета поредна година в България и продължава да отличава компании-лидери, които покриват измерими и обективни критерии: висока доходност, увеличение на броя на служителите, висока кредитна оценка и лидерска позиция в сектора, в който оперират. За да се избегне процедурата на журиране и елементът на гласуване, и да се гарантира 100% обективност, отличията се връчват на база на официално публикувани данни за представянето на българските фирми в различни направления. BTL Industries е отличена в категорията „Производство на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти“. 

„За нас това отличие е огромна гордост! То е признание за усърдната работа на целия екип на BTL, на който благодарим от сърце. Успехите на компанията са оценени за пореден път и това ни мотивира да въвеждаме още по-високи стандарти в нашата индустрия, както и да продължим напред, развивайки и усъвършенствайки технологиите си, като се стремим към все по-устойчиви и съвременни подходи.“, сподели Георги Додников, мениджър внедряване на нови продукти, който прие отличието на официалната церемония по награждаване.


Престижният конкурс „Фабрика на годината“, организиран от „Капитал“ в партньорство с Община Пловдив и Тракия Тех, цели да отличи компании, които залагат на технологичните иновации в производството си, като същевременно работят в посока устойчивост и социална отговорност. В първия етап на конкурса участие взеха общо 14 компании на пазара, а след обстойна оценка по обективни технологични и финансови критерии, BTL Industries се класира сред 7-те финалисти.


"Изключително горди сме, че BTL отново се нарежда сред финалистите в престижния конкурс „Фабрика на годината“. Отличаваме се като компания, посветена на технологичните иновативни подходи като ключов елемент в своето производство. Целта ни винаги е била да прилагаламе устойчиви и съвременни методи, които насърчават модернизацията в бизнеса.“, сподели Веселин Каравасилев, плант мениджър на BTL Industries България.


Повече информация за постиженията на компанията можете да намерите тук.

Обратно към всички новини от агенциите