Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Е-академия през най-празничния месец в годината: Радина Кърджилова за адаптация на децата и родителите към учебната среда


d:istinkt


Е-академия през най-празничния месец в годината: Радина Кърджилова за адаптация на децата и родителите към учебната среда

Актрисата Радина Кърджилова ще бъде специален гост в Е-академия през най-празничния месец - декември. Тя е майка на двама малчугани, а от септември месец трупа ценен опит като родител на ученик в първи клас. Звездата на Народен театър “Иван Вазов” ще сподели с аудиторията как е преминал процесът на адаптация на цялото семейство към този нов и вълнуващ период за тях. Срещата ще се проведе на 11 декември (понеделник) от 17:30 часа, а всеки желаещ може да се регистрира напълно безплатно тук. 

“Годините в детската градина отлетяха толкова бързо! Стигнахме до момента, в който и нашето вече пораснало дете трябваше да започне училище. Всяка нова глава от живота носи със себе си различни предизвикателства, които налагат адаптация на всеки един член на семейството. Мога само да благодаря на учителите, които ни помогнаха да навлезем така лесно в учебната среда”, разказва Радина Кърджилова. 

Целта на Е-академия е да обогати преподавателите в България както професионално, така и емоционално, свързвайки ги с различни лидери на мнение, известни личности и специалисти, които да споделят своята лична гледна точка и опит по конкретна тема. От своето начало на инициативата, до този момент, са реализирани 23 издания. Сред най-вдъхновяващите гости, взели участие са: Койна Русева, Теодора Духовникова, Мадлен Алгафари, Георги Господинов и други. 

Нашият последен гост в Е-академия за 2023 г. - Радина Кърджилова, завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2009 г. Започва кариерата си в Театър “Българска армия” и Театрална работилница „Сфумато“. През 2010 година печели първата си филмова награда за дебютна женска роля в българското кино за ролите ѝ в сериала “Стъклен дом”, както и във филма “Тилт”. През 2017 г. се присъединява към трупата на Народен театър “Иван Вазов”. Носителка е на наградата ИКАР през 2018 г., както и на АСКЕЕР през следващата годинa. 

Обратно към всички новини от агенциите