Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox Basic ще преоткрие значението на Коледа с филма „Коледата на Каръл“ тази събота


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox Basic ще преоткрие значението на Коледа с филма „Коледата на Каръл“ тази събота

Празничната комедия е базирана на популярна новела на Чарлз Дикенс

 

Коледното настроение в каналите на FilmBox продължава и тази седмица с комедията „Коледата на Каръл“, която ще бъде излъчена в събота от 22:00 ч. по FilmBox Basic. С участието на Тори Спелинг, този вълнуващ празничен филм е съвременна адаптация на вечната новела на Чарлз Дикенс „Коледна песен“ от 1843 г., чиято история е любима на милиони хора по света.

В „Коледата на Каръл“ Тори Спелинг влиза в ролята на Каръл Картман – егоцентрична водеща на успешно ТВ шоу, която се интересува единствено от парите и славата, които професията ѝ носят. Арогантната Каръл се отнася зле с всички и мисли единствено за себе си, докато в един момент всичко не се преобръща, когато бива посетена от духа на покойната си леля Марла (Дина Маноф). Целта на нейната поява е да предупреди своята племенничка, че трябва да се промени. Самоуверената водеща е принудена да се изправи пред грешките, които е направила през целия си живот и да тръгне на пътешествие, в което да преоткрие истинската си същност и значеннието на Коледа.

„Коледата на Каръл“ перфектно вплита същността на класическата приказка на Дикенс в съвременна обстановка, предоставяйки забавно и интересно преживяване за своите зрители. С развитието на фантастичната история, феновете на FilmBox ще си припомнят значението на добротата, щедростта и любовта по време на празниците, потопявайки се в коледния дух тази събота, 9 декември, от 22:00 ч. по FilmBox Basic.

„Коледата на Каръл“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички попълнения в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг платформата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите