Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Пет медала за борците на Караманци от международен турнир


PR Sales


Пет медала за борците на Караманци от международен турнир

Пет медала спечелиха борците на спортен клуб по борба „Буря” Караманци на международния турнир по борба на името на олимпийския, световен и европейски шампион Еню Вълчев, който се проведе в Димитровград. Отборът от Минерални бани участва с общо 9 състезатели, каза треньорът Джейхан Тефик.

Айдън Адем и Мерджан Касим завоюваха златни медали в своите категории. Със сребро се окичиха Тимур Месут и Антач Адем. Бронзовите отличия спечелиха Тефик Тефик, Чънар Раим и Байрам Апти. Двама състезатели от отбора останаха на пето място, но се бориха много добре в по-горната възрастова група. Това са Есат Ердоан и Атакан Еднан, сподели още Джейхан Тефик. 

За 16-ти път в Димитровград се провежда международният турнир по борба на името на олимпийския, световен и европейски шампион Еню Вълчев. За надпреварата в зала „Младост“ пристигнаха млади борци и треньорите им от Северна Македония, Гърция и Турция. Участват и родни състезатели от редица клубове. Турнирът е за деца до 11 и до 13 години. Има и надпревара за подготвителни групи. 

„Този турнир е един добър старт за младите борци. Нека оттук тръгнат и да стигнат до големите успехи на големите първенства“. Това заяви  на откриването на турнира председателят на Спортен клуб по борба „Димитровград“ Георги Петров.

Обратно към всички новини от агенциите