Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Коледен дух и романтика завладяват каналите на FilmBox този декември


M3 Communications Group, Inc.


Коледен дух и романтика завладяват каналите на FilmBox този декември

FilmBox ще зарадва своите зрители с някои от най-вълнуващите коледни филми този декември. Празничната филмова програма ще започне с романтичната комедия „Ще се омъжиш ли за мен“ тази неделя от 10:00 ч. по FilmBox Stars. А тези, които искат да гледат комедията по друго, удобно за тях време, могат винаги да го направят в стрийминг платформата FilmBox+.

„Ще се омъжиш ли за мен“ проследява историята на Ребека и Ханк, които са влюбени един в друг и готови да преминат към следващата стъпка във връзката си – да се оженят. Всичко изглежда добре след техния годеж, но предизвикателствата се появяват постепенно, след като решават да съберат семействата си на Коледа, за да ги зарадват с добрата новина. С различни традиции, характери и религии, срещата с роднините се оказва нещо повече от една празнична вечеря. Различията на двете семейства коренно преобръщат представите за семейна идилия на Ребека и Ханк. Дали влюбените ще успеят да превърнат Коледа в един истински щастлив семеен празник, зрителите могат да разберат тази неделя от 10:00 ч. по FilmBox Stars.

„Ще се омъжиш ли за мен“ обещава да очарова филмовите фенове със своята забавна и романтична история, която ще ги отведе на пътешествие, изпълнено с любов, смях и празнична магия. Зрителите могат да се потопят в коледната атмосфера на този и още много интригуващи филми този декември с богатата филмова колекция на каналите на FilmBox и стрийминг платформата FilmBox+.

„Ще се омъжиш ли за мен“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox всеки ден. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите