Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

LAVAZZA И ТОРИНО – ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ! ФИНАЛИТЕ НА NITTO ATP ВЪРНАХА ИТАЛИАНСКОТО ЕСПРЕСО НА КОРТА


Chapter 4


LAVAZZA И ТОРИНО – ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ! ФИНАЛИТЕ НА NITTO ATP ВЪРНАХА ИТАЛИАНСКОТО ЕСПРЕСО НА КОРТА

Торино отново е столица на международния тенис, тъй като за трети път е домакин на финалите Nitto ATP, които Lavazza продължава да подкрепя като платинен партньор тази година и до 2025 г. Връщайки се на корта, заедно с местни и национални организации, марката отново показва своята ангажираност към града, който представлява традицията и бъдещето на компанията.

 

Светът на тениса и кафето Lavazza обединиха сили за първи път в Лондон през 2011 г. на тревните кортове на Уимбълдън.

Днес, с повече от 10 години опит в най-добрите световни тенис турнири, Lavazza е признато за кафето на феновете на тениса, сервирайки 11 милиона чаши и достигайки до аудитория от повече от три милиона души.

 

„Комбинацията между тенис и Торино работи, както показва увеличението на прогнозирания брой фенове тази година, което е добре за града както от културна, така и от икономическа гледна точка. Това е нещо, в което вярвахме от самото начало, подкрепяйки кандидатурата на града и работейки с местните и национални власти, защото знаем, че събития като това са от съществено значение, за да придадем на Торино все по-международен облик. И както всяка година, организираме различни инициативи, предназначени да обогатят изживяването на всички посетители, докато нашият посланик Яник Синер играе на корта. Ние бяхме сред първите, които инвестираха в таланта му и му желаем много късмет“, каза Марко Лаваца, заместник-председател на Lavazza Group. 

 

Nuvola Lavazza става оранжева

За базираната в Торино компания спортът е като ритуал за кафе еспресо, създавайки връзки и насърчавайки споделянето на различни преживявания с оглед на безгранично социално взаимодействие. Надграждайки силата на тези ценности, споделяни от марката и тениса, Lavazza избра финалите Nitto ATP, за да организира незабравима среща в централата си в Торино между Яник Синер, един от най-добрите тенисисти в света днес и посланик на марката от 2019 г., и неговите фенове номер едно – Carota Boys.

 

От първото им появяване, облечени в морковено оранжево, Lavazza подкрепя шестимата млади мъже от Ревело, като им дава достъп до най-престижните турнири в света. А преди няколко дни компанията сбъдна най-голямата мечта на всеки фен, като им предостави невероятната възможност да срещнат своя идол в плът и да го предизвикат на тенис корт, създаден специално за случая в Нувола Лаваца.

Марката също така създаде емоционално видео, което разказва историята на този забележителен мач, споделяйки вълнението на Carota Boys с цялата общност от тенис фенове.

 

Торино, тенис и еспресо: перфектната комбинация за Lavazza A Modo Mio

Предизвикателството, отворено за всички любители на тениса от A Modo Mio, е да открият правилата за приготвяне на истинско италианско еспресо във фен зоната на финалите Nitto ATP. По време на спортното събитие, в Пала Алпитур, марката организира „Дом на майсторите“, A Modo Mio Club House, посветен на майсторството на Lavazza в приготвянето на кафе еспресо. В това пространство интерактивна пътека за забавление и анализ разкрива тайните за вкусване на перфектно домашно еспресо с професионално качество, благодарение на системата Lavazza A Modo Mio и технологията Barista. Инициативата повтаря състезателния дух на тенис събитието, като приканва хората да станат майстори на италианското еспресо, като отговарят на забавни тематични въпроси. Вдъхновени от пъзелите, намиращи се в escape стаите, са създадени различни викторини, които участниците могат да решават с помощта на улики, скрити в Дома на майсторите и подкрепата на „оригинален и еклектичен“ персонал, като целта е да научат за правилата на Barista Technology и да се присъединят към Стената на славата на италианското еспресо.

 

С това оригинално преживяване на марката турнирът Nitto ATP отново се превръща в дом на италианското еспресо, отваряйки вратите си за всички фенове на тениса, любопитните и почитателите на кафето.

 

Освен това всички фенове на тениса и любителите на кафето извън Пала Алпитур могат да се опитат да станат майстори на италианското еспресо, като се включат в дигиталното състезание, което включва топ шампиони на корта, като нашия млад посланик на марката Яник Синер и Carota Boys.

 

 

 

 

 

 

 

Lavazza Group

Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Lavazza от четири поколения. Днес Групата е един от водещите играчи на глобалната кафе сцена с оборот над 2,7 милиарда евро и портфолио от топ марки, които водят на своите пазари, като Lavazza, Carte Noire, Merrild и Kicking Horse. Тя е активна във всички бизнес сектори и оперира на 140 пазара, с 8 производствени предприятия в 5 държави. Глобалното присъствие на Групата е резултат от над 125 години растеж и повече от 30 милиарда чаши кафе Lavazza, произвеждани всяка година, които са свидетелство за забележителна история на успеха, с цел да продължи да предлага възможно най-доброто кафе във всички форми , като се фокусира върху всеки аспект от веригата за доставки, от избора на суровината до продукта в чашата.

 

Lavazza Group направи революция в културата на кафето, като инвестира непрекъснато в научноизследователска и развойна дейност: от интуицията, белязала най-ранния успех на компанията - сместа кафе - до разработването на иновативни решения за опаковане; от първото еспресо, отпито в космоса, до десетките индустриални патенти. Способността да изпреварваме времето се отразява и във фокуса върху устойчивостта - икономическа, социална и екологична - която винаги е била еталон за насочване на корпоративните стратегии. „Събуждане на по-добър свят всяка сутрин“ е корпоративната цел на Lavazza Group с цел създаване на устойчива стойност за акционерите, сътрудниците, потребителите и общностите, в които работи, съчетавайки конкурентоспособност със социална и екологична отговорност.

Обратно към всички новини от агенциите