Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Розов петък и розови оферти с Wizz Air – до 25% отстъпка в цялата мрежата на WIZZ


M3 Communications Group, Inc.


Розов петък и розови оферти с Wizz Air – до 25% отстъпка в цялата мрежата на WIZZ

Авиокомпанията отбелязва Черния петък със собствена розова промоция, която вече е достъпна на wizzair.com и в мобилното приложение

Днес Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, предлага невероятна отстъпка от до 25%** по случай годишната си промоционална кампания „Розов петък“. Любителите на пътуванията могат да се възползват от специалната промоция до 14:00 ч. утре, 25 ноември. Офертата е валидна за избрани полети до 15 март 2024 г., което дава възможност на пътниците да планират следващата си зимна ваканция.

Промоцията „Розов петък“ на WIZZ включва 20%** отстъпка от цената на редовните билети, 25% отстъпка за членовете на WIZZ Discount Club, както и 20%** отстъпка от цената на седалки. Освен това, членовете на WIZZ Discount Club Light ще получат възможността да преминат към стандартно членство, като 20% от таксата ще получат под формата на WIZZ кредит в профила си. Всички изгодни оферти са вече достъпни на wizzair.com и в мобилното приложение.

С настъпилия вече зимен сезон, това е перфектната възможност за пасажерите на WIZZ да планират своето незабравимо приключение в най-добрите ски дестинации в Европа. Сега пътниците могат да резервират своите самолетни билети на достъпни цени и да се насладят на най-популярните зимни курорти или да подарят преживяването на близък човек като подарък за празниците.


Известен с рекордно много слънчеви дни, Изола 2000 е перфектният ски курорт за тези, които обичат да карат на ясно, спокойно и слънчево време. Разположен само на час и половина от Ница, ски курортът Изола 2000 предлага на скиорите сняг, слънце, изглед към морето и директен достъп до ски писти и лифтове. Благодарение на локацията и надморската си височина курортът Изола 2000 е един от най-снежните в Южните Алпи, а сезонът продължава от декември до април. Всички любители на зимните спортове могат да избират между 42 писти с различна трудност, да вземат уроци или просто да се отпуснат в уютните заведения около ледената пързалка. Полетите от София до Ница се изпълняват четири пъти седмично – във вторник, четвъртък, събота и неделя, като цените започват само от 48,99 лв.***


Цугшпице, най-високата планина в Германия, е дом на впечатляващ ски курорт, намиращ се само няколкостотин метра под най-големия глетчер в страната. Разположен на 100 км от Летище Меминген и с възможност за директен влак от Мюнхен, ски курортът Цугшпице предлага изключително преживяване както на професионалните скиори, така и на начинаещите. Освен това скиорите могат да се насладят и на спираща дъха гледка – в ясни дни може да бъде видян Мюнхен, както и планината Бернина в Швейцария. В курорта има няколко хижи и ресторанти, както и уникално село с иглута, където по-смелите посетители могат да прекарат нощта. В близост до железопътната гара Хаусберг има и детски малки писти, подходящи за най-малките ентусиасти. Полети от София до Меминген се извършват четири пъти седмично – в понеделник, сряда, петък и събота, както и от Варна – във вторник, четвъртък, събота и неделя. Всички пътници могат да резервират билети до тази невероятна дестинация на цени, започващи само от 38,99 лв.***


Независимо коя дестинация изберат, Wizz Air призовава пътниците да резервират полет сега, за да се възползват от отстъпките от до 25%** между 24 и 25 ноември (до 14:00 ч.), и да се отправят на незабравимо пътуване в обширната мрежа на авиокомпанията. Независимо дали планират изпълнено с адреналин зимно приключение или уютна почивка, уникалните дестинации на Wizz Air ще осигурят незабравимо преживяване за тези, които винаги търсят нови приключения на wizzair.com.

 

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022
**Промоцията е валидна от 00:00 на 24 ноември до 14:00 ч. CEST на 25 ноември 2023 г. Отстъпката от 20% и 25% важи за цената с изключение на административната такса. Отстъпката се прилага само за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на „Промоционалния период“. Периодът на пътуване е ограничен, всички полети трябва да бъдат извършени преди 15 март 2023 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации. Условията за промяна или анулиране на допълнителните услуги, предлагани от трети страни, се определят от доставчика, Wizz Air не поема никаква отговорност за това.
***Цена за еднопосочен билет с включена административна такса и малък салонен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Обратно към всички новини от агенциите