Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Талантливата Ан Хатауей ще забавлява зрителите на FilmBox Extra тази неделя


M3 Communications Group, Inc.


Талантливата Ан Хатауей ще забавлява зрителите на FilmBox Extra тази неделя

История с измами и много пари ще бъде разкрита в комедията „Мошенички от класа“

Този уикенд FilmBox Extra ще събере любителите на комедийния жанр пред малкия екран с филма „Мошенички от класа“. С перфектното съчетание от остроумие и уникален хумор, продукцията ще накара зрителите да се смеят с глас от началото до края тази неделя вечер от 22:00 часа по FilmBox Extra. А за тези, които искат да гледат комедията по друго, удобно за тях време, могат винаги да го направят в стрийминг платформата FilmBox+.


„Мошенички от класа“ се отличава със звезден актьорски състав, начело с носителката на Оскар Ан Хатауей и забавната Ребел Уилсън, които са в главните роли и сформират емблематично дуо. Филмът проследява тяхната история като две актриси-измамнички, които се опитват да „ограбят“ богат бизнесмен. Жозефин Честърфийлд (Ан Хатауей) и Пени Ръст (Ребел Уилсън) имат за цел да надхитрят всички мъже, сдобивайки се с възможно най-много пари. Пътят до абсолютното съвършенство в света на измамите е труден, но пред момичетата се отваря възможността да обединят силите си и следващите им общи завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“.

„Мошенички от класа“ блести не само с таланта на двете прекрасни актриси, но и с режисурата на Крис Адисън, който е известен с работата си както в киното, така и в телевизията. Неговият зашеметяващ режисьорски подход прави филма истински вълнуващ, а премеждията на Жозефин и Пени, които притежават завидна хитрост и усет за измама, водят до поредица от забавни и неочаквани обрати. С този интригуващ сюжет FilmBox Extra ще забавлява зрителите си и тази неделя от 22:00 часа.

„Мошенички от класа“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали - част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през цялата година. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг платформата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите