Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

5 елемента за поддържане на здравословно налягане


Vitaliss


5 елемента за поддържане на здравословно налягане

Международен екип от специалисти в областта на сърдечно-съдовите патологии успешно завърши проект, предназначен да идентифицира най-ефективните компоненти за регулиране на високото кръвно налягане.


В края на изследването беше разкрита оптималната комбинация от пет елемента, взаимодействащи в хармония помежду си. Тези ценни компоненти постепенно се натрупват в организма, осигурявайки продължителна стабилност на налягането, защита на сърдечната тъкан и цялостно подобряване на здравословното състояние.


1. Екстрактът от маслинови листа помага за разширяване на кръвоносните съдове, подобряване на кръвообращението и защита на сърдечния мускул. Този компонент е в състояние да предотврати образуването на атеросклеротични плаки и да намали риска от инфаркт и инсулт.


2. Екстрактът от корен от японска елда подобрява сърдечно-съдовите функции, като осигурява антиоксидантна и противовъзпалителна подкрепа за здравословно стареене.


3. Екстрактът от горска гимнема допринася за понижаване на кръвното налягане чрез контролиране на нивата на кръвната захар. Той също така помага при управлението на теглото, като намалява желанието за сладкиши и поддържа нивата на апетита.


4. Хромът играе важна роля за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания чрез поддържане на нормални нива на кръвната захар и насърчаване на здравословен състав на телесните тъкани.


5. Витаминът С укрепва имунитета, подобрява здравината на кръвоносните съдове, нормализира метаболизма на холестерола и има благоприятен ефект върху ендокринната и нервната система.


Всички тези компоненти се събират в растителен комплекс, наречен Tonuplex. Действието на продукта е насочено към почистване, укрепване и отпускане на кръвоносните съдове, което допринася за нормализиране на кръвното налягане и поддържане на здрава сърдечна функция.


Според резултатите от проучването сред потребителите, които са приемали комплекса в продължение на два месеца, са получени следните резултати:


98% отбелязват нормализиране на кръвното налягане.

87% се отърваха от резки колебания на налягането.

92% са се отървали от главоболие.

83% забелязват подобряване на съня и прилив на енергия.


Иновативните капсули могат да подобрят състоянието на кръвоносните съдове и сърцето, да стабилизират кръвното налягане и да предотвратят развитието на опасни патологии само в един курс.


Как Tonuplex може да помогне:


1. Нормализиране на кръвното налягане.

2. Повишаване на еластичността на съдовете за поддържане на здравословно кръвообращение.

3. Укрепване на стените на кръвоносните съдове.

4. Предотвратяване на тромбоза.

5. Стимулиране на организма да регенерира здрави клетки.

6. Сърдечно- и съдово протекторно действие.

7. Запазване на енергия и сила за активен живот.


Тези капсули са в състояние да се справят с главоболие, замаяност, нарушен сърдечен ритъм, проблеми със зрението и други симптоми. Редовната употреба на капсулите ще ви позволи напълно да поддържате организма, да подобрите функционирането на сърдечно-съдовата система и да се насладите на активен начин на живот!

https://www.facebook.com/TonuplexEurope 

Обратно към всички новини от агенциите