Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Мирослава Костадинова е новият председател на Британско-българската бизнес асоциация


Cook Communications


Мирослава Костадинова е новият председател на Британско-българската бизнес асоциация

Мирослава Костадинова е новият председател на Борда на директорите на Британско-българската бизнес асоциация (ВВВА). Мирослава е управител за България на една от най-големите независими ПР агенции в Централна и Източна Европа - „Кук къмюникейшънс“. 

За заместник-председател беше избран Мартин Смит, съдружник в британската консултантска компания в областта на енергетиката Baringa. 

След избора Мирослава Костадинова каза: “За мен е привилегия да бъда избрана за председател на управителния съвет на ВВВА. През последните 2 години като заместник-председател бях много ангажирана с дейността на организацията и се радвам, че сега ще имам възможност да надградя своя принос за просперитета на ВВВА в контекста на общото задълбочаване на икономическото сътрудничество между България и Великобритания.“ 

Мирослава е с дългогодишен опит ПР и маркетинговите комуникации като преди да започне работа в „Кук къмюникейшънс“ отговаря за ПР и връзките с медиите на Посолството на Великобритания в София. Кариерата й започва като журналист във вестник „24 часа“ и в Българската телеграфна агенция.

Тя е омъжена, с двама синове.

Обратно към всички новини от агенциите