Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Lidl с нова сграда на мястото на първия си магазин в Шумен


d:istinkt


Lidl с нова сграда на мястото на първия си магазин в Шумен

Лидл България откри нова сграда на магазина си в Шумен, която отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти. Отличава се със съвременната визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl. Обектът, с площ от 1400 кв.м е с адрес ул. „Симеон Велики“ 36А и се намира в непосредствена близост до старата сграда, която предстои да бъде преустроена в паркинг. В момента паркингът на магазина разполага с 60 места, като до началото на 2024 г. те ще станат 147.

 

„Безспорно е удобството на локациите, с които сме още по-близо до потребителите. За мен обаче, най-ценна е обратната връзка, която получаваме от клиентите, за които едно от основните предимства на Lidl са висококачествените продукти с изгодни цени, разнообразни, но от предварително подбран асортимент, който улеснява избора и спестява време“, сподели Мирослава Димитрова, управител на новооткрития магазин.

 

По традиция в деня на откриването на новия магазин всички посетители на Lidl бяха посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения. За доброто настроение допринасят празничните балони, игри и забавления за най-малките. 

 

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент. 

Обратно към всички новини от агенциите