Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Мармарис - любимо място за почивка в Турция


Turkuaz


Мармарис - любимо място за почивка в Турция

Кой не е чувал за Мармарис и кой не мечтае за почивка в Мармарис? За наша радост тази толкова популярна туристическа дестинация се намира в съседство на България и голяма част от българите имат възможност да я посетят не веднъж или два пъти. А хората се връщат отново тук, защото Мамарис има какво да покаже и предложи на своите гости. Едва ли са много местата по света, където Господ сякаш е дал от всичко по много. Разположен в живописен залив на Югозападното крайбрежие на съседна Турция, курортът предлага незабравими почивки на море, които могат да задоволят и най-капризния вкус. Невероятното съчетание на море и планина създава усещането, че се намирате в Рая. Почивка в Турция с Турс Клуб ще ви предложи изкусително чисти плажове, закътани китни островчета, където можете да се насладите на спокойствието и тишината, а освежени и отпочинали можете след това да се впуснете в нестихващия нощен живот и да се забавлявате на воля.

Избирайки почивка в Мармарис, вие избирате почивка в един изключително комфортен и популярен курорт, в който няма да скучаете нито за миг. Дали сте почитател на почивки на море, дали мечтаете да посетите различни забележителности или пък ви се иска да се насладите на тишината на планината и на екзотични растения – единствено Мармарис може да ви предложи всичко това на куп плюс още нещо.

В близост от курорта се намират древните селища Книдос и Каунос, които задължително трябва да се посетят. За любителите на историята ще е интересно и посещението на крепостта на Мармарис, която е строена по време на Османската империя и впечатлява с величествените си отбранителни стени и извисяващи се кули.

Търсачите на по-нестандартни приключения ще бъдат приятно изненадани от разходките из прохладните планини, които обграждат Мармарис, а любителите на нощния живот направо ще бъдат разтърсени от безкрайните купони и забавления, които предлага една почивка в Мармарис.

Възползвайте се от някои от ранните възможности за резервация на пакет за почивка в Мармарис през 2022 година. Някои от най-добрите хотели в Мармарис предлагат редица намаления и пакетни оферти, дори чрез български туроператори като Turkuaz, можете да закупите изключително изгодна почивка в Мармарис. С над 50 хотела ( едни от най-известните са Amos hotel, Green beach, Blue bay и др.) и едни от най-красивите забележителности, Мармарис е най-известния курорт в Турция, който ще Ви остави буквално без дъх.

Обратно към всички новини от агенциите