Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Тартан – един от символите в новата колекция на Tommy Hilfiger


United Partners


Тартан – един от символите в новата колекция на Tommy Hilfiger

Американската модна къща Tommy Hilfiger, представлявана в България от SARKK SA, се завръща обратно към корените си за своята колекция есен 2023. Марката разлиства албумите със спомени 23 години назад, за да възроди емблематичен за нея принт, а именно Tommy Tartan. Създаден през 2000 година в утвърдените за марката червен, бял и син цвят и вписан в официалния шотландски Регистър на тартаните, модерната интерпретация на класиката от Tommy Hilfiger бива съживена, благодарение на Палома Елесер и нейните най-близки роднини.

Палома е сред новите попълнения в семейството на Tommy Hilfiger, взимайки участие в глобалната кампания на марката. Елесер е plus-size модел. Майка ѝ е афро-американка, баща ѝ e с чилийско-швейцарски произход, а Палома е израснала в Лос Анджелис. Тя е открита в Instagram от гримьорката Пат Макграт и оттогава започва своята кариера на модел. Сестра й Ама също е актриса и модел, а брат ѝ Сейдж Елсесер е рапър и професионален скейтбордист. 

Кадрите за самата кампания на бранда са заснети сред есенни пейзажи, докато семейство се наслаждава на уикенд сред природата. Талантливото и мултикултурно семейство позира пред обектива в новите Tommy Tartan модели, които запазват оригиналните си шарки и силуети, но са осъвременени в червено и лазурно синьо. Тартан палитрата присъства в различни модели бомбър якета, пухени якета, ризи, шапки и шалове.

Моделите от есенната колекция на Tommy Hilfiger може да откриете в официалните магазини на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center. 

 

Обратно към всички новини от агенциите