Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Tommy Hilfiger и певицата SZA хостват NYFW брънч


United Partners


Tommy Hilfiger и певицата SZA хостват NYFW брънч

Американските икони събраха своите семейства в лицето на изгряващи звезди в модата и музиката и творчески пионери за оживено събитие, празнуващо кампанията на марката за сезон есен 2023

Tommy Hilfiger,  представляван в България от SARKK SA, отпразнува старта на кампанията и колекцията си за есен 2023 г. с брънч по време на Седмицата на модата в Ню. Събитието, организирано съвместно от г-н Томи Хилфигер и талантът от есенната кампания на едноименната марка за 2023 г., SZA, се проведе в клуба Maxwell Tribeca. SZA е номиниран за Оскар®, носител на награда GRAMMY® и оглавяващ класациите мултиплатинен изпълнител.

Брънчът премина под темата на кампанията, а именно принадлежност и сплотеност, тъй като избраните семейства и близки на Tommy Hilfiger и SZA се събраха заедно с изгряващи звезди от света на модата, изкуството, музиката, развлеченията и спорта. Гостите се насладиха на подбрана кухня от DeVonn Francis, докато танцуваха на сетовете на DJ Jadab0o. Сред присъстващите на събитието, облечени в Tommy Hilfiger, бяха Аоки Лий Симънс, Маделин Клайн, Джордин Уудс, Жасмин Тукс, La La Anthony и Лукас Гейдж. 

Колекцията на Tommy Hilfiger за сезон есен 2023 г. предоставя модерна визия за стил, вдъхновен от бягствата на открито и класическите визии за стила Classic American Cool. Като съвременен поглед към наследствените стилове и архивните силуети, утвърдените визии на модната къща получават закачлив ремикс в цялата колекция, включително оригиналния Tommy Tartan,райето и TH Monogram логото.

Обратно към всички новини от агенциите