Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Lidl обявява намаления до -50% с Lidl Plus


d:istinkt


Lidl обявява намаления до -50% с Lidl Plus

В периода от 11 до 17 септември Lidl обявява намаления с до 50% на цените на 43 артикула от своя нехранителен асортимент за всички потребители на мобилното приложение Lidl Plus. За да се възползват от отстъпките, те трябва само да сканират своята Lidl Plus карта. 

 

Намалението включва както разнообразие от текстилни предложения за цялото семейство, така и градински уреди, инструменти и игри за най-малките.

 

От веригата са се погрижили и за всички, които се подготвят и за есенното почистване на дома. Ползвателите на Lidl Plus ще открият уред за почистване на прозорци с 30% намаление, както и прахосмукачка 850W с 33% отстъпка. Отново за дома в периода на промоцията клиентите ще могат да закупят мултифункционален уред за готвене, намален с 25%. А за хладните есенни дни от Lidl предлагат електрическа камина с 26% отстъпка и конвектор с 31% отстъпка. 

 

Качествени дрехи за семейство също са сред намалените артикули. Домашен комплект, нощница и блузи за дамите с отстъпка над 30%, мъжки термодънки с 30% намаление и детски термоблузи за момичета са сред изгодните предложения. За най-малките могат да бъдат открити още детска етажерка, дървено влакче, детски балансиращ мотор, магазин за игра и други забавни предложения. 

 

Наред с изгодните оферти на мобилното приложение, всяка седмица Lidl предлага десетки продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет. 

 

Всички изгодни предложения за настоящата седмица можете да видите в дигиталната брошура на Lidl.

Обратно към всички новини от агенциите