Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Хиляди оферти за отличници с до -40% отстъпка в Технополис


d:istinkt


Хиляди оферти за отличници с до -40% отстъпка в Технополис

От 8 до 12 септември Технополис стартира промоционална кампания „Хиляди оферти за отличници“, като предлага над 2000 продукта с до -40% отстъпка. Намалените предложения в най-голямата търговска верига за потребителска техника в страната включват разнообразни артикули от асортимента, сред които лаптопи, компютри, телефони, слушалки и смарт устройства, необходими на всеки ученик, както и подходящи за всеки дом или офис. 

 

В допълнение, Технополис предоставя и възможност за 20 безлихвени вноски за закупуване на стоки на стойност над 300 лв. на изплащане, без оскъпяване. Това означава 0% лихва, 0 лева такси, 0% ГПР.  

 

Сред най-изгодните оферти за истински отличници е изключително многофункционалният лаптоп ACER Aspire 5, създаден да се справи с много задачи едновременно с най-новите процесори от 13-о поколение Intel® Core™1. Acer PurifiedView™ и двойните цифрови микрофони с Acer PurifiedVoice™ осигуряват ясни изображения и звук по време на видеоразговори. ACER Aspire 5 е идеалният партньор за работа и конферентни връзки.

 

Друго неустоимо предложение е смартфонът Xiaomi Redmi Note 12 със 128 GB памет, 4 GB RAM и процесор Qualcomm Snapdragon 685, който осигурява ново поколение производителност и плавна и бърза работа. Голямата батерия с капацитет от 5000 mAh в съчетание с до 33W бързо зареждане прави възможна продължителната работа с бързо възвръщане на заряда. А тройната система от камери позволява на изкушените от снимането да се отдадат на фотографската си страст. Моделът e с чудесен дизайн, наличен в синьо или черно.

 

Запалените геймъри пък няма как да подминат супер изгодната оферта за максимален комфорт с Gaming Кресло Genesis Nitro 330 NFG-0887. Тапицерията му е изпълнена с висококачествена пяна с дебелина 4,5 см в облегалката и 6 см дебелина в седалката. Подлакътниците на Genesis Nitro са облицовани с меки и удобни подложки. Новият гейминг стол осигурява издръжливост и дълги години експлоатация, а газовият амортисьор от клас 4 поема тежест до 150 кг.

 

За всички, за които на дневен ред в списъка с желания е стилен смарт часовник, Технополис идва с още едно отлично предложение. HUAWEI WATCH GT3 PRO с GPS, пулсомер и SPO2 (следи за концентрация на кислород в кръвта). Отличава се с корпус от бяла керамика, завършен с диамантено прахово полиране за постигане на чисто бяла и безупречна текстура. 

 

Всички актуални предложения могат да бъдат разгледани в уебсайта technopolis.bg.

 

Промоционалната кампания „Хиляди оферти за отличници“ е валидна  онлайн в сайта на веригата - technopolis.bg, и във всички търговски обекти. 

Обратно към всички новини от агенциите