Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Програмистите на първият български изкуствен интелект за телефонни централи дават на бизнеса до 1000 минути за тест


Ringostat


Програмистите на първият български изкуствен интелект за телефонни централи дават на бизнеса до 1000 минути за тест

Платформата за кол тракинг, телефонни централи и цяластна аналитика Ringostat завърши тестването на AI, внедрено във виртуалната ATC и стана първата българска телефонна централа с изкуствен интелект. Компаниите могат да опитат обновения продукт на собствените си проекти, като безплатно проанализират 100-200 разговора с клиенти. 

Ringostat анонсира създаването на изкуствения интелект за обаждания през април 2023г. Целта на платформата е, продуктът да спестява време на бизнеса с оценката на работата на сътрудниците си. Вече ИИ е пълноценно интегриран в интерфейса — в отчетите може да видите данните за всеки разговор. 

Александър Максименюк, CVO и основател на Ringostat:

“Отделът по продажби на Ringostat първи опита възможностите на ИИ. Преди нашите ръководители и куратори отделяха средно половин час за анализ на разговор, който е продължил 7-13 минути. Освен чуването на разговора, той трябва да дава препоръки на сътрудниците си, как да подобрят работата си. Сега за всичко това ни помага ИИ”.

Бизнесите обикновенно обработват минимум десетки обаждания на ден и не винаги е ясно, в кой от тях има нужда да се намери ръководителя. Затова трябва ръчно да се слушат случайни разговори, а така може да се пропуснат именно тези, които изискват внимание за работа над грешките. 

С помощта на ИИ имате възможност да забележите именно тези обаждания, на които си струва да обърне внимание ръководителя. 

От април и до днес изкуственият интелект е проанализирал само за Ringostat повече от 8240 обаждания, с обща продължителност повече от 510 часа. Това са повече от 70 работни дни на ръководителя, ако смятаме, че той през това време само е слушал обажданията. Ако добавим и времето за съответната доработка, би достигнала повече от 140 часа. 

В Ringostat се стремим, нашите клиенти да могат да оптимизират процесите си и работата си с обаждания. За целта програмистите предоставят възможност на бизнеса да опита ИИ, като се регистрира в платформата ни. За всяко компания Ringostat отделя 1000 безплатни минути, което са около 100-200 разговора, в зависимост от продължителността им. 

Продуктът може да се използва не само от отдела по продажби. Техническата поддръжка би получила данни, как да подобри качеството на обслужването, а маркетолозите биха разбрали, как клиентите възприемат рекламата и какво си струва да се добави в нея или на сайта. 

Както анонирахме и по-рано, ИИ разшифрова разговорите в текст, превежда ги на езика, които е нужен на потребителя, фиксира настроението на разговора и събеседниците и дава съвети за по нататъчно действие. 

Ringostat е част от Netpeak Group, платформа за кол тракинг, телефонна централа и цялостна аналитика. В портфолиото на Ringostat има над 1300 компании, сред които са и Peugeot, Bosch, Mercedes-Benz, OLX. 120 от топ дигитални агенства са партньори на Ringostat и го използват в работата си ежедневно. 

Обратно към всички новини от агенциите