Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага 4 смарт придобвки с 25% отстъпка срещу старо устройство


d:istinkt


Yettel предлага 4 смарт придобвки с  25% отстъпка срещу старо устройство

И в разгара на лятото потребителите, които се вълнуват от темата за устойчивото развитие, могат да дадат своя принос за по-чиста околна среда и да се сдобият с ново смарт устройство на страхотна цена от Yettel. През август кампанията „Рециклирай и спести“ идва с предложение за 25% отстъпка от цената на 4 смарт придобивки – часовник и три модела функционални телефони, един от които идва в комплект с модерен еърфрайер. Както винаги, отстъпката се получава от всеки, който върне старо устройство за рециклиране – достатъчно е само потребителите да предадат стар телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не. По този начин те ще дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата и ще могат да се възползват от голямо намаление за нов апарат. 

През август по-изгодно могат да бъдат взети MOTOROLA G32 с Philips Airfryer L9252, NOKIA G42, HUAWEI Nova 11i и HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm. Промоцията е в сила с план Total Unlimited и договор за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с добавяне на промокод RECYCLE25, а старото устройство се връща директно на куриера при доставката на новия смарт телефон. Всички върнати модели се събират и предават за рециклиране, с което се оказва пряк ефект върху намаляването на електронните отпадъци в природата и се ограничават въглеродните емисии, които оставят отпечатък върху околната среда.

MOTOROLA Moto G32 128GB с Philips Airfryer L9252 идват в хитов тандем само с „Рециклирай и спести“ през август. Смартфонът е сред новите попълнения в семейството на moto G. Той е снабден с два високоговорителя с поддръжка от Dolby Atmos, които носят висока пикова сила на звука, широк динамичен диапазон от чисти басове, ясни високи честоти и прецизност. Moto G32 е оборудван с 50MP система с тройна камера и голям 6,5-инчов екран с Full HD+ резолюция и честота на опресняване от 90Hz. Батерията от 5000 mAh и Snapdragon 680 носят плавно мултимедийно възпроизвеждане, оптимизирано гейминг преживяване, плавен стрийминг с богато и детайлно аудио часове наред. 

В унисон със зелените ценности Philips Airfryer XXL е щадящ към природата с до 70% по-ниска консумация на енергия от обикновена фурна и е чудесен за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и използват новите устройства, за да спестят време и усилия в кухнята. Интелигентният уред разполага с технология за отделяне и улавяне на излишната мазнина и е единственият Airfryer, който автоматично настройва времето и температурата по време на готвене. Пържи с малко или без никаква мазнина, пече, грилова и дори притопля храна. Връщайки старо устройство, потребителите могат да вземат комплекта с 25% отстъпка вместо за 379,99 лв. за 284,99 лв. в брой с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца или на изплащане вместо за 18,99 лв. за 13,99 лв. на месец за 24 месеца. 

 

 

NOKIA G42 5G 128GB дава своя екологичен принос с това, че е първият модел Nokia с 5G, който подлежи на поправка в домашни условия, задният му капак е изработен с 65% рециклирани материали, а опаковката му е сертифицирана от FSC. Смартфонът работи с Qualcomm Snapdragon 480+ 5G и има 50-мегапикселова камера, показваща отлични кадри на 6,56-инчовия HD+ дисплей. С OZO 3D аудиото пък видеоклиповете звучат толкова добре, колкото и изглеждат. С до 3 дни живот с едно зареждане батерията на Nokia G42 5G ще запази 80% от първоначалния си капацитет след 800 пълни цикъла на зареждане – това се равнява на около четири години ползване и редовно зареждане на телефона. Всички, които върнат старо устройство и използват промокод RECYCLE25, ще могат да вземат смартфонa с 25% по-евтино или за 164,99 лв. в брой вместо за 219,99 лв. с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца. На изплащане екологичният телефон вместо 10,99 лв. ще струва 8,09 лв. на месец за 24 месеца. 

HUAWEI nova 11i 128GB разполага с 6,8-инчов FullView дисплей и 1 мм ултратънки рамки, които увеличават съотношението между екрана и тялото до удивителните 94,9%. С опресняване от 90 Hz сърфирането, гледането на видеоклипове и геймингът са бързи и безпроблемни. С максималната сила на звука на високоговорителите, увеличена до 88 dB, музиката и филмите звучат по-добре от всякога. HUAWEI nova 11i позволява супербързо зареждане с 40 W HUAWEI SuperCharge Turbo до 60% за 30 минути. При връщане на старо устройство и с промокод RECYCLE25 смартфонът може да бъде закупен в брой за 261,99 лв. вместо за 349,99 лв. с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца. На изплащане вместо 17,59 лв. на месец смартфонът ще се струва 12,99 лв. на месец за 24 месеца. 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с титаниев корпус, удобна каишка и нанокристален керамичен заден капак, за да срещне спортното всекидневие с деловите задачи. По-големият стилен корпус на часовника е и с по-голям 1,43“, сензорен AMOLED екран и батерия, която може да издържи цели 14 дни с едно зареждане. Смарт часовникът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Умният часовник може да бъде закупен сега  за 412,49 лв. вместо за 549,99 лв. в брой при връщане на старо устройство и използване на промокод RECYCLE25 или на изплащане вместо за 22,99 лв. за 17,24 лв. на месец за 24 месеца. 

„Рециклирай и спести“ е част от ESG стратегията на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие. Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Обратно към всички новини от агенциите