Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Десетки фенове на активния начин на живот спортуваха в откритата тренировка на Lidl, този уикенд


d:istinkt


Десетки фенове на активния начин на живот спортуваха в откритата тренировка на Lidl, този уикенд

Фенове на активния начин на живот станаха част от откритата тренировка на Lidl, която се проведе този уикенд на паркинга на магазин на веригата в София. Кардио тренировката бе водена от инструктор на верига фитнеси Pulse, а към тях се присъедини и популярният фитнес модел Биляна Йотовска, която също застана зад инициативата на Lidl за популяризиране на активното ежедневие и качествената храна. 

В подкрепа на дългосрочната стратегия на Lidl за предлагане на качествени и устойчиви продукти, богатата селекция от протеинови стоки под собствените марки на Lidl осигурява за крайния потребител гарантирано качество на оптимални цени. Продуктите позволяват и възможност за лесно и удобно набавяне на специфични хранителни групи по време на седмичния пазар. 

Във всички 120 магазина на веригата може да бъде открито богато разнообразие от продукти, подходящи за различен хранителен режим, както и за онези, които искат да се хранят балансирано или просто да опитат нещо различно. Освен веган храни, в Lidl се предлага специална селекция от протеинови продукти, достъпни лесно и удобно по време на седмичния пазар. От 21 до 27 август клиентите могат да допълнят пазарската кошница с високопротеинов пудинг с грис Milbona или десертно блокче от същата марка. Освен това, всеки който иска да разнообрази закуската си, може да заложи на протеинов хляб и какаов крем с протеин. А за лятна разхлада, Lidl са подготвили и различни видове протеинов сладолед. Богатата предварителна селекция на веригата е още едно улеснение за потребителя, който цени своето време и има нужда да набави всичко необходимо за менюто си, без да утежнява бюджета. 

В Lidl могат да бъдат открити и артикули и аксесоари за спорт под собствената марка Crivit, като отлично допълнение към активния начин на живот. От постелки за спорт, до шишета за вода за многократна употреба или гирички, всичко е удобно разположено в най-близкия Lidl. Тази седмица, спортните ентусиасти могат да открият дамски тениски, бюстиета и обувки в различни размери и цветове, както и електронен кантар под собствената марка Silvercrest. 

Обратно към всички новини от агенциите