Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

5 техники за подобряване на клиентското обслужване. Безплатен уебинар от Ringostat


Ringostat


5 техники за подобряване на клиентското обслужване. Безплатен уебинар от Ringostat

23 август в 16:00 ще се състои безплатен онлайн уебинар, който ще помогне на компаниите правилно да организират работата на кол центъра си и да подобри качеството на обслужване. Можете да се запишете за уебинара и да прочетете повече за него на сайта — https://bit.ly/3OvXzUf


От първата част на уебинара ще научите, как да подобрите продуктивността на кол център или отдела по продажби с 20% като:

  • използвате статистика на обажданията за подобряване на обслужването;
  • бързо връщате обаждане на клиентите, които не са успяли да се свържат с вас, преди те да са отишли при конкурентите ви;
  • ясно разбирате, колко е продуктивен всеки от вашите сътрудници;
  • можете да контролирате работата на кол центъра в реално време;
  • правите изводи за натоварването в конкретно време или ден от седмицата. 

 

Всички тези точки ще бъдат показани на примера на онлайн магазина Swipe.bg.


Във втората част вие ще получите полезни съвети за това:

  • как да оптимизирате работата на сътрудниците на кол центъра;
  • как да обработвате повече обаждания, без да увеличавате работния ден;
  • какви метрики си струва да внедрите в кол центъра, за да постигнете високо ниво на клиентско обслужване. 


За кого ще е полезен този уебинар?

  1. Собственици на бизнес. Ще разберете как да увеличите приходите на компанията без допълнителни средства. 
  2. Специалисти по продажби. Ще научите как да продавате повече и да постигате поставените цели/ KPIs.
  3. Мениджъри по обслужване на клиенти. Ще разберете как да получавате истински отзиви от клиентите и как да увеличите тяхната удовлетвореност.

 

Водещи на уебинара ще бъдат Александра Няголова, Customer Service Manager Swipe.bg, и Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat Bulgaria. 


"Не всички компании знаят, как да създадат професионално клиентско обслужване. А именно това позволява да изкарвате повече без излишни вложения за привличане на клиенти — разказва Михаил Григоров. “Ние в Ringostat години на ред пробвахме различни практики за подобряване на обслужването. И именно за тях искам да ви разкажа на уебинара. Също така, ще чуем и тайните на нашия клиент — Swipe. Българският бизнес може да ги взаимна, за да може по-успешно да конкурира и да изкарва повече. Все пак компаниите с добро клиентско обслужване се запомнят най-много от клиентите, които ще ви хвалят и съветват на своите познати, а и самите те ще са готови да поръчат от вас отново”. 

— Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat Bulgaria


След края на събитието участниците ще могат да зададат въпроси на Мишо и Александра и да получат полезни съвети на практическа основа. Освен това всеки, който се е регистрирал, ще получи видеозапис на уебинара на пощата си.


Ringostat е част от Netpeak Group — компании, фокусирани върху предоставянето на дигитални маркетингови услуги и технологични решения както за бизнеси, така и за индивидуални потребители.


На пазара е от 2013 г., като помага на търговци от 77 ниши, а над 1300 бизнеса се доверяват услугите ѝ. Платформата вече е достъпна и в страната ни, като сред доволните клиенти е официалният дистрибутор на Peugeot за България. С помощта на Ringostat от компанията регистрираха увеличаване на броя на конверсиите и увеличаване на броя на потенциалните клиенти с 50%.


Последвайте линка, за да станете част от събитието  — https://bit.ly/3OvXzUf

 

Обратно към всички новини от агенциите