Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Биостимулиращи и хибридни филъри от Derma-Act – HarmonyCa и Sculptra


ДЕЛГА ЕООД - SEO агенция Ganbox


Биостимулиращи и хибридни филъри от Derma-Act – HarmonyCa и Sculptra

Годините неизменно оставят своя отпечатък върху нашата кожа. Начинът на живот и влиянието на различни външни фактори могат да ускорят стареенето и появата на първите бръчки. За щастие, съвременната естетична медицина предлага един от най-ефикасните начини не само за лифтинг и повишаване еластичността на кожата, но и за подобряване контура и цялостната ни визия. Всичко това се постига чрез поставянето на филър.

Наред с познатите продукти, базирани на хиалуронова киселина, все по-често се прилагат иновативните биостимулиращите филъри. Благодарение на тях специалистите в модерните дерматологични и естетични клиники като Derma-Act насочват усилията си към по-прецизни и персонализирани процедури за забавяне процесите на стареене. По този начин възхитителните резултати при едни от пациентите могат да се постигнат само с биостимулиращи филъри, а при други - с комбинация от хиалуронови и биостимулиращи.

Особено ефективно е действието на иновативните биостимулиращи и хибридни продукти HarmonyCa и Sculptra.

Какво е най-характерното за тях?


И двата филъра са биоразградими и напълно безвредни за организма. Те са предназначени за видимо подмладяване и третиране на медицински състояния, свързани с настъпващите изменения в структурата на кожата. Основната разликата между тях е съставът на активните им вещества.

Докато HarmonyCa съчетава във формулата си хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит, активното вещество при Sculptra е поли L-млечната киселина без наличие на хиалурон.

За какво се използват?


Независимо дали се инжектират филъри за устни, или гелове в друга зона на лицето, когато се приложи хиалуронов филър, обемът се възстановява незабавно и се осигурява хидратация на кожата.

С използването на биостимулиращ вариант се постигат не само тези, но и редица допълнителни ефекти.

HarmonyCa


Инжектирането на хибриден филър HarmonyCa води до запълване и лифтинг, последвани от подобрено състояние на кожата в дълбочина. Благодарение на хиалуроновата киселина се осигурява незабавно повдигане, а калциевият хидроксиапатит стимулира новото производство на колаген, допринасяйки за продължителния и разгърнат лифт ефект.

HarmonyCa обикновено се комбинира с хиалуронов бустер за цялостно озаряване на кожата. Ако лицевият контур е засегнат по-осезаемо, специалистите от Derma-Act препоръчват биостимулаторът да се използва след корекция с дермален гел.

Sculptra


Sculptra постига цялостно омекотяване и по-младежко излъчване на кожата, като се прилага в много насоки за: 

●       възстановяване на структурната опора и обема в зоната на скулите и бузите; 

●       изглаждане на фините линии; 

●       коригиране линията на долната челюст;

●       подмладяване кожата на ръцете, шията и деколтето; 

●       оформяне на седалището;

●       ефективно лечение поради загубени мазнини по лицето; 

●       запълване на хлътнали белези от акне.

Биостимулиращият ефект на Sculptra често се комбинира с лазерни процедури, стимулиращи синтеза на колаген и уплътняването на тъканите.

Как протича процедурата при прилагането им?


Търсеният ефект при биостимулиращите гелове е различен от познатите досега хиалуронови продукти. Те имат забавено действие и насърчават собственото производство на колаген, гарантирайки много по-траен резултат.

Процедурата протича след предварително консултиране и оценка, подбор на продукта, неговото количество и техниката на инжектиране - с игла или канюла. По желание на пациента се поставя обезболяващ крем.

Разнообразието от продукти, модерни технологии и терапии, с които си служи днес естетичната медицина, открива възможности за все по-широк спектър на приложение и по-ефикасни резултати. Биостимулиращите и хибридни гелове са поредните иновативни компоненти, благодарение на които опитните дерматолози помагат на пациентите трайно да подобрят здравословното състояние и външния вид на своята кожа.

 

Обратно към всички новини от агенциите