Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Лидл България отвори нов магазин в Перник


d:istinkt


Лидл България отвори нов магазин в Перник

Лидл България откри третия си магазин в Перник и 119-и в страната, в изпълнение на дългосрочната стратегия на веригата да е близо до потребителите и да им предоставя качествени продукти на достъпни цени. Магазинът е разположен на ул. „Захари Зограф“ № 159 в новопостроения ритейл парк „Холидей Парк” Перник. 

Обширен паркинг с общо 623 места в целия ритейл парк, от които 100 в непосредствена близост до Lidl, ще посрещне нуждите на всички посетители. Обектът с търговска площ от 1400 кв. м се отличава със съвременната си визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl. Пет каси с двойно място за опаковане и една с единично ще спомогнат за още по-бързо пазаруване на клиентите и така те могат да пестят време за истински важните неща, а именно повече време със семейството и близките.

Специална изненада бе емблематичното присъствие на Инспектор N-Joy от радио N-Joy, който влезе в ролята на водещ на играта с атрактивни награди за посетителите на ритейл парка. По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките. Атрактивни отстъпки на избрани продукти очакват и всички клиенти, които пазаруват в новия магазин в следващите дни. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin. 

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът  осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, при това без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент – с Lidl те получават всичко това на едно място.

Обратно към всички новини от агенциите