Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Какво е групов дейтинг за инфлуенсъри и брандове


Radostna


Какво е групов дейтинг за инфлуенсъри и брандове

“НА LOVE за инфлуенсъри и брандове” е първото събитие за групов дейтинг между инфлуенсъри и брандове, където всички участници избират 3 теми, които ги вълнуват и в рамките на 3 кръга от комуникация се запознават със заинтересовани в сферата на:

 


LIFESTYLE

BEAUTY

KIDS

TRAVEL

TECH

HEALTH & SPORT

FOOD & DRINKS

GIFTS & ENTERTAINMENT

BUSINESS & EDUCATION

 


Входът е свободен след регистрация, но условията за комуникация са предварително уточнени, за да се случи наистина групов дейтинг (group dating) и ефективно запознанство с цел партньорство.

 


Организаторите Radostna & Influencer Media Bulgaria обещават парти, новини в сферата на инфлуенсър маркетинга в България, неочаквани ситуации и подаръци от партньорите.

 


Фото и видео заснемането ще бъде активно по време на цялото събитие, а специални кътове за позиране и снимки ще радват всички посетители.

 


“НА LOVE за инфлуенсъри и брандове” е петото поред от събитията “Инфлуенсъри срещат брандове”, където на фокус е работата между създатели на съдържание и бизнеси, добри практики и нови контакти за потенциални партньорства. Множество колаборации се случват след края на всеки ивент и този път няма да е изключение.

 


Входът е безплатен след регистрация тук: ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ (побързайте, защото организаторите обикновено затварят за нови посетители след достигане на капацитета).

Ако искате да работите с инфлуенсъри, да се срещнете с млади свежи и енергични хора, които търсят нови канали за популяризиране на бизнеса си, ела на 22.06.2023 в Culture Beat Club от 18 часа. Носете си дигитални или физически визитки и доброто настроение.

Всички новини, партньори и какво да очаквате можете да следите във Facebook страницата на Influencer Media Bulgaria и събитието.

За въпроси и желание да се включите по по-специален начин в събитието, смело пишете на radostna@influnecermedia.bg .


Видео от предишното парти на Influencer Media Bulgaria & Radostna вижте тук: https://www.instagram.com/reel/Co4FpmnqzxB/

Място: Culture Beat Club, терасата

Начало: 18 часа

Вход: свободен след регистрация

Обратно към всички новини от агенциите