Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Calvin Klein празнува Pride със своята Let It Out кампания


United Partners


Calvin Klein празнува Pride със своята Let It Out кампания

 

Американската модна къща Calvin Klein лансира кампанията Let it Out по повод своята колекция „This is Love”, създадена с подкрепа за LGBTQIA+ обществото. Зад талантливия обектив на Карим Садил застават актьорите Амандла Стенберг и Брандън Флин.  

Колекцията „This Is Love“ за 2023 г. празнува свободата на изразяване чрез еклектични модели, проектирани с мисъл за гъвкавостта –могат да бъдат стилизирани с всичко, от всеки, по време на празненствата на Pride, но и през цялата година. При бельото, присъстват палитри от цветове на дъгата и смели colorblocking елементи. От Calvin Klein открояват универсални визии при облеклото, предназначени да бъдат смесени и съчетавани спрямо предпочитанията с присъщите за бранда логотипни елементи. 

Кампанията улавя енергията на Pride чрез изображения, които изразяват радостта и свободата да бъдеш най-автентичното си Аз, заедно с високоенергийни видеоклипове, които улавят какво означава да изразяваш себе си открито. Всеки талант показва своята личност, докато освобождава емоциите си и се свързва със своята чувственост.

В съответствие с целогодишната подкрепа на американската къща за LGBTQIA+ общността, Calvin Klein е подпомогнал с над $220 000 долара през 2023 година неправителствени организации, насочени към общността. Освен финансовите дарения, от бранда си партнират с организациите по линия на предоставяне на информативни ресурси и обучения на служителите и партньорите на Calvin Klein с цел да бъдат по-добре осведомени за LGBTQIA+ общността. В допълнение към това, като част от тазгодишната колекция и в сътрудничество с партньорите от неправителствените организации бяха проектирани и тениски в лимитирани бройки с вдъхновяващи послания, отразяващи гордата подкрепа на Calvin Klein за каузата. 

 

Обратно към всички новини от агенциите