Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Романтичната комедия „Малкото голямо момиче“ ще забавлява зрителите в последния уикенд на месец май


M3 Communications Group, Inc.


Романтичната комедия „Малкото голямо момиче“ ще забавлява зрителите в последния уикенд на месец май

Кийра Найтли показва на зрителите какво е да си един пораснал тийнейджър в днешно време

FilmBox Extra е подготвил перфектния филм, за да направи съботната вечер на зрителите изпълнена със смях и забавление. В периода на абитуриентските балове, филмът „Малкото голямо момиче“ пренася зрителите обратно в безгрижните гимназиални дни и вълнуващите мигове, прекарани с приятели. Историята на 28-годишната Мегън, която трябва да вземе съдбоносно решение, ще бъде излъчена в събота от 22:00 часа по FilmBox Extra и ще предложи на зрителите незабравимо преживяване.

Присъединете се към главната героиня, блестящо пресъздадена от талантливата Кийра Найтли, докато тя се ориентира към предизвикателствата на зрелостта и същевременно копнее за лекотата на тийнейджърските си години. Липсата на перспектива за кариера и план за бъдещето не плашат главната героиня до неочаквания момент, в който нейният приятел ѝ предлага брак и тя не знае как да постъпи. „Малкото голямо момиче“ отвежда зрителите на забавно пътешествие, изпълнено с премеждия, непредсказуеми обрати и сърдечни моменти, които напомнят на всички ни защо не можем да останем тийнейджъри завинаги.

Образът на Мегън е изигран от любимата на всички актриса Кийра Найтли – носителката на многобройни филмови отличия, сред които е и наградата „Юпитер“. В актьорския състав се отличават още имената на Клоуи Грейс Морец и Сам Рокуел, съответно в ролите на Аника и Крейг. Режисиран от Лин Шелтън, този забележителен филм прекрасно улавя същността на младежките премеждия, разглеждайки темите за себеоткриването, нетрадиционните избори и неизбежността от порастването.

„Малкото голямо момиче“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите