Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Болница „Света Марина“ – Плевен избра М3 Communications Group, Inc. за своя PR агенция


M3 Communications Group, Inc.


Болница „Света Марина“ – Плевен избра М3 Communications Group, Inc. за своя PR агенция

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА БОЛНИЦА У НАС С ДВЕ РОБОТИЗИРАНИ СИСТЕМИ И ВОДЕЩАТА КОМУНИКАЦИОННА КОМПАНИЯ СТАРТИРАТ СВОЯТА СЪВМЕСТНА РАБОТА ПРЕЗ МАЙ 2023 Г.

 

УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен, безспорен лидер във високотехнологичното медицинско обслужване и роботизираната хирургия, засилва своите имиджови комуникации и публични инициативи в България. С цел изграждане на устойчива репутация, болницата стартира съвместна работа с една от водещите PR компании в страната – М3 Communications Group, Inc. 

Екипът на М3 Communications Group, Inc. ще предоставя на реномираното лечебно заведение пълно комуникационно обслужване: от връзки с медиите до комуникационни кампании, дигитален маркетинг и събитиен мениджмънт. 

„Радваме се да обявим, че стартираме партньорство с PR компания от ранга на М3 Communications Group, Inc. Вярвам, че професионализмът, дълбоко залегнал в ценностите и на двата екипа ще спомогне за постигането на чудесни резултати от съвместната ни работа и ще разгърне потенциала на болницата в пълния му капацитет“, коментира aкад. д-р Григор Горчев, oсновател на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен. 

„С болница „Св. Марина“ – Плевен сме работили по съвместни проекти над 15 години. Да бъдеш избран да работиш за медицината в България е голямо професионално предизвикателство и истинска чест за нас, тъй като касае здравето на много хора“, каза  Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc. 

Обратно към всички новини от агенциите