Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Глобалната платформа AWS Community Day идва в България


New Moment New Ideas


Глобалната платформа AWS Community Day идва в България

Предстои вълнуващо събитие в сферата на облачните услуги - AWS Community Day Bulgaria 2023,  което ще се проведе на 7 октомври в Sofia Tech Park. Това е еднодневна, управлявана от потребителите, техническа конференция на AWS, която е планирана и изнесена от лидерите на общността на потребителските групи на AWS. Конференцията е организирана от българската компания Several Clouds и AWS Bulgaria User Group.

AWS Community Day Bulgaria 2023 има за цел да улесни и насърчи обмена на полезна информация сред потребителската общност на AWS. Презентационните материали ще бъдат представени от водещи експерти и потребители на AWS, които споделят знанията си в сферата на облачните услуги. 

Пригответе се за богата програма от над 15 лекции, съсредоточени върху разнообразни и интересни теми, като Operational Excellence, Infrastructure as Code, Serverless, Dev experience, Data and AI, Generative AI, Training and Certification, Cost Optimization and FinOps, Security and Compliance, Reliability and High availability, Compute and Network optimization, Graviton processors и други.

В конференцията ще участват, както успешни професионалисти от България, така и водещи лектори от АWS, които ще споделят своите знания и опит. Интригуващата сесия на тема Serverless & Terraform ще бъде представена от Антон Бабенко - AWS Community Hero и Terraform influencer!

Сесиите в конференцията са планирани в три формата: full session, lightning talk и workshop.

Част от сесиите в AWS Community Day Bulgaria 2023:

✔                  Generative AI on AWS

✔                  Building Data Lake with Glue

✔                  FinOps on AWS

✔                  Scalable and Secure AI Infrastructure for Healthcare on AWS

✔                  Cost-efficient PCI DSS on AWS Serverless

✔                  AWS CodeGuru for Python

✔                  Chaos Engineering on AWS

✔                  Cloud Solutions for Space Challenges

✔                  Becoming an AWS Solutions Architect

 

Запознайте се с други облачни ентусиасти с подобни интереси и разширете своя професионален кръг с нови контакти и запознанства. Очакваме Ви!

АWS Community Day Bulgaria 2023

7 октомври 2023 г. /събота/

Начало: 09:00 ч.

Край: 18:00 ч.

До 31 май билетите в Early birds са на преференциална цена от 39 лв.  

 

Спонсори: MentorMate, PhiPartners и други

Партньори: Women Who Code

***

 

За организаторите:

 

Several Clouds има удоволствието да организира тазгодишното издание на AWS Community Day Bulgaria. Several Clouds предлага Cloud центрични професионални услуги. Специализира дейността си в три направления:

●        Cloud Adoption, Cloud Security and Compliance, DevOps and DevSecOps

●        Cloud-Native Serverless Development

●        Big Data, Machine Learning & Analytics

Ръководител на компанията е Даниел Ранков - професионалист, притежаващ множество сертификати в основните облачни услуги - AWS, Azure, Kubernetes. Той е от организаторите на потребителската група на AWS в България и е силно ангажиран с общността в страната. Участва в редица конференции - HachConf, ISTAcon, PlovDev, BSides Sofia, за да споделя знания и опит. През 2021 г. е отличен като първия AWS Hero в България -  елитна група от по-малко от 250 човека в света. Тази година той е в списъка на 100-те най-влиятелни IT личности в България според Career Show.

 

 

 

 

Обратно към всички новини от агенциите