Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ТОМИ И ДИ ХИЛФИГЪР ПРИСЪСТВАТ НА БЕНЕФИСА НА ИНСТИТУТА ЗА КОСТЮМИ КЪМ МУЗЕЯ НА ИЗКУСТВАТА "МЕТРОПОЛИТЪН" ПРЕЗ 2023 Г.


United Partners


ТОМИ И ДИ ХИЛФИГЪР ПРИСЪСТВАТ НА БЕНЕФИСА НА ИНСТИТУТА ЗА КОСТЮМИ КЪМ МУЗЕЯ НА ИЗКУСТВАТА "МЕТРОПОЛИТЪН" ПРЕЗ 2023 Г.

Сред гостите на Хилфигър са рапърът, актьор и предприемач Джак Харлоу и всепризнатият играч от NFL Стефън Дигс, и двамата облечени в модели на TOMMY HILFIGER по поръчка.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, съобщава, че Томи и Дий Хилфигър са присъствали на бенефиса на Института за костюми на музея "Метрополитън" на 1 май 2023 г. в Ню Йорк, за да отпразнуват откриването на изложбата "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Изложбата разглежда творчеството на Карл Лагерфелд, като се фокусира върху стилистичния речник на дизайнера, изразен в естетически теми, които се появяват отново и отново в модните му облекла. Вечерта беше съвместно ръководена от Михаела Коел, Пенелопе Крус, Роджър Федерер, Дуа Липа и Анна Уинтур.

Към Томи Хилфигър се съпругата му и моден диазайнер Дий Хилфигър, номинираният за GRAMMY рапър, актьор и предприемач Джак Харлоу и професионалният ресивър от NFL Стефон Дигс.

"Карл Лагерфелд беше легенда, истински шампион на поп културата и прекрасен приятел и поддръжник", каза Томи Хилфигър. "Неговата визия донесе неоспорима красота на света. Ще ценя завинаги приятелството му, вдъхновението и възможностите, които ми предостави - особено след като работихме в тясно сътрудничество по марката Karl Lagerfeld. Беше невероятно да надникна зад кулисите на творческия му гений. Карл ни научи на важността на иновациите и преодоляването на границите, като в същото време почитаме стила и наследството на марката. Затова тази вечер празнуваме Карл и неговото безкрайно въображение и изключителен талант."

Томи Хилфигър носеше бяла вечерна риза, подарена му от Карл Лагерфелд. Визията му беше допълнена от тъмносиньо смокинг сако с едноредово закопчаване TOMMY HILFIGER x Denis Frison от винтидж букле с червен хастар, червен детайл на кантовете, тъмносин сатенен ревер и перлени копчета с подпис TH, изработени специално за тоалета. Томи носеше и винтидж смокинг панталони от букле с червен кант по страничния шев, елек и вратовръзка от тъмносин сатен. 

Дий Хилфигър беше облечена с рокля TOMMY HILFIGER направена специално за повода от тъмносин херцогски сатен с бродирана с диаманти перлена дантела пластрон с детайли от волани и обемна пола от тъмносин херцогски сатен, съчетана с поръчкови бродирани с перли ръкавици и воал от фина дантела.

Джак Харлоу носеше къстъм сако TOMMY HILFIGER, вдъхновено от тъмносиньото букле, със сатенени обшивки в тъмносиньо на ревера, джобовете и яката, и тъмносин панталон от букле с талия и страничен шев от тъмносин сатен. Визията беше стилизирана с верижки за джобове и перли, както и с риза от копринено шарме в цвят бордо с перлени копчета.

Стефън Дигс беше облечен с направено специално за него едноредово сако в черно и бяло от букле TOMMY HILFIGER с детайли от червен кант, ревер от тъмносин сатен, брошки, вдъхновени от Chanel, и червен пеш. Той съчета визията си с черно-бели панталони от букле с разкроени крачоли, червен кант и верижки на джобовете и бяла риза с висока яка, червен кант и перлени копчета.

Обратно към всички новини от агенциите