Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Анталия, топ оферти Лято 2023


Turkuaz


Анталия, топ оферти Лято 2023

Анталия винаги е на мода! Благодарение на географското си местоположение до Средиземно море, регионът е известен със зашеметяващите плажове и прекрасно топло време. Този регион е пропит с история, така че посетителите могат да видят древни руини и исторически паметници. Независимо дали искате да се насладите на тропическа почивка или на културно обогатяваща ваканция, Анталия има нещо за вас.

АдвенТур Ви кани да се отдадете на заслужена почивка именно в курортите на региона - Алания, Сиде, Лара, Кемер и Белек. Заедно с партньорите ни от Тез Тур Турция, ще се погрижим организацията на Вашата почивка да протече безпроблемно и просто да се насладите на ваканцията си. Програмите са с отпътуване от различни градове - София, Варна и Пловдив, като полетите са няколко пъти в седмицата. 

Посетете Çıralı, красив и не толкова известен плаж, който е заобиколен от зелени планини и светлосини води. Тук също се намира древният ликийски град Олимпос. Как Ви се струва разходка сред руините след цял ден почивка на плажа?

От надвисналото величие на планината Тавър до уединени плажове, които водят до древни градове на бивши империи, Анталия се смята за перлата в короната на страната и не е трудно да се разбере защо.

Обратно към всички новини от агенциите