Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Kaufland предлага кариера в България на българите в Лондон


Proximity


Kaufland предлага кариера в България на българите в Лондон

Посетителите на първото за тази година събитие на Bulgaria Wants You в чужбина се запознаха с кариерните възможности, които компанията предлага

Kaufland България взе участие в един от най-големите кариерни форуми в Лондон, насочени към българи в чужбина - Bulgaria Wants You. Пред стотиците посетители на събитието компанията представи атрактивните възможности, които предлага за работа и кариерно развитие у нас. За 17-те години в България, ритейлърът се налага като основание за връщане в родината на множество сънародници. Една от успешните истории на компанията – бизнес асистентът на изпълнителния директор на компанията Иван Чернев – Нели Станева, също взе участие със своята история в събитието.

„За мен е чест да бъда на една сцена с толкова много вдъхновяващи българи. Развълнувана съм да бъда пример за човек, който след завършване на образованието си и в началото на кариерния си път реши да се завърне в България. Удоволствие е да срещнеш толкова много ентусиазирани хора в Лондон, които са любопитни за възможностите, които ги очакват в родината им. Вярвам, че съвсем скоро не малка част от тях гордо ще наричам свои колеги“, сподели Нели Станева по време на участието си във форума и подчерта, че именно големите възможности за развитие и израстване, които предлага Kaufland България, са се превърнали в повода да вземе сериозното житейско решение за живот и кариера в България.

В лекционната част на събитието се включиха редица вдъхновяващи личности. Сред тях бяха първият българин, носител на Оскар Димитър Маринов и футболната звезда Димитър Бербатов. Те разказаха интересните си лични истории на успеха и споделиха какво ги свързва с България. Форумът бе открит лично от принц Кирил Сакскобургготски, а сред останалите известни личности бяха и основателите на платформата - Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Kaufland България е сред основните партньори на Bulgaria Wants You от самото създаване на проекта през 2020 година. Партньорството с платформата затвърждава позицията на компанията като един от най-големите и стабилни работодатели в страната, който предлага на своите служители сигурна работа в благоприятни условия, грижа и разнообразни възможности за развитие.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

За Kaufland България: 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите