Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Информационен ден за кандидат-студенти: 8. април 2023 г.


Център за книгата, Нов български университет


Информационен ден за кандидат-студенти: 8. април 2023 г.

На 8. април 2023 г. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 11.30 ч. до 16.00 ч.  

Кандидат-студентите и техните родители ще се срещнат с консултант от екипа на Кандидатстудентски и студентски информационен център и ще получат информация за кандидатстването и обучението в НБУ, възможна е регистрация за кандидатстудентския изпит – онлайн Тест по общообразователна подготовка, за специализирани изпити или за интервю за магистърска програма, избор на програми за кандидатстване, както и подаване на дипломи за завършено образование.

Освен на място на деня (ул. „Георги С. Раковски“ 191Б), въпроси за кандидатстване се задават на имейл cstudent@nbu.bg и на телефон 02/8110110.

Посетителите ще имат възможността да разгледат и закупят както книги на Издателството на НБУ, така и произведения от втората ексклузивна колекция на лейбъла FASHION X NBU – EX VOTO. Колекцията, изработена от студена вълна, лицева еко кожа, органичен памук и фино трико, е с креативен директор доц. д-р Кристина Савова.

Главни дизайнери са доц. д-р Кристина Савова и ас. Кристина Колодеева, асистент дизайнери – Мария Бонева, Ралица Николова и Никол Иванова (студенти в бакалавърска програма „Мода“), продуктов дизайнер/технолог – Ивияна Зашева (технически сътрудник в УПИЗ „Експериментално и художествено ателие по мода“) и асистенти Ивайла Петрова и Лора Проданова, студенти в БП „Мода“.

Обратно към всички новини от агенциите